Βιασμός 14χρονης στο Ρέθυμνο | Αποκαλύψεις και στοιχεία φανερώνουν τα μηνύματα στο κινητό της

Share on:

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τη νέα, τραγική υπόθεση βιασμού και μαστροπείας μίας ανήλικης κοπέλας στο Ρέθυμνο της Κρήτης, την οποία εξέδιδαν εδώ και δύο χρόνια, από την ηλικία των 12 ετών

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το κινητό του 14χρονου σήμερα κοριτσιού έχει αρχίσει και “μιλάει”. Και αποκαλύπτει πολλά για την υπόθεση αυτή που μοιάζει με την υπόθεση της ανήλικης που εξέδιδε ο Μίχος στον Κολωνό.

Από την άρση του απορρήτου προκύπτει ότι στην υπόθεση βιασμού, ασέλγειας και σεξουαλικής κακοποίησης του παιδιού, δεν είναι μπλεγμένοι μόνο οι 12 κατηγορούμενοι, για τους οποίους υπάρχει ήδη δικογραφία. Αλλά είναι και πολλοί άλλοι.

Φαίνεται ότι υπάρχει πλήθος μηνυμάτων και συνομιλιών με πολλούς ακόμα άνδρες που ζητούσαν ερωτικό ραντεβού με την 14χρονη κοπέλα.

Ο προφυλακισμένος 38χρονος Πακιστανός της δικογραφίας κατηγορείται μόνο για βιασμό και όχι μαστροπεία, άρα οι έρευνες της αστυνομίας για αυτό το κακούργημα στρέφονται σε άλλο ή σε άλλα πρόσωπα.

Εν τω μεταξύ, από την έρευνα της ΕΛΑΣ, η οποία είναι σε πλήρη εξέλιξη, και από τις καταθέσεις που έχουν πάρει αστυνομικοί από άτομα της οικογένειας, προκύπτει πως κανείς δεν γνώριζε τίποτα για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη για δυο χρόνια η 14χρονη κοπέλα.

Μάλιστα ο αυτόχειρας πατέρας του κοριτσιού, σε σημείωμα που άφησε, ανέφερε: “Δεν μπορώ να αντέξω το βάρος , δεν ξέραμε τίποτα εγώ και η σύζυγός μου”. Αλλά άλλα σημεία του σημειώματος που φέρεται να άφησε- αν και οι πληροφορίες προέρχονται μόνο από το οικογενειακό περιβάλλον- δείχνουν ότι όταν το έμαθε και με δεδομένη την κατάθλιψη που αντιμετώπιζε, τον οδήγησε στην απόφαση να αυτοκτονήσει.

Πηγή: thetoc.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE