Βασίλης Μπισμπίκης | Σοβαρή περιπέτεια υγείας – Υπεβλήθη σε δύο χειρουργία

Share on:

Ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, μετά από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στο πλευρό του η γνώστη τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή , ο ηθοποιός έκανε δύο επεμβάσεις.

Ο ηθοποιός σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, Το Πρωινό, αισθάνθηκε την περασμένη Δευτέρα έντονη αδιαθεσία και πόνο στο στήθος.

Τόσο ο ίδιος όσο και η Δέσποινα φοβήθηκαν και αμέσως η τραγουδίστρια τον πήγε από το σπίτι στη Βούλα στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό της.

Αμέσως τον έβαλαν στο χειρουργείο και σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Τάσο Τεργιάκη, ο Βασίλης Μπισμπίκης υπέστη καρδιακό επεισόδιο και χρειάστηκε να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης – Στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του, ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι καλυτέρα στην υγεία του.

Η τραγουδίστρια θα βρεθεί κανονικά στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται και αύριο, Σάββατο, 9 Μαρτίου θα είναι κανονικά στο πόστο της, J2US.

Τρεις ημέρες μετά την πρώτη επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ, ακολούθησε δεύτερο χειρουργείο την Πέμπτη , όπου όλα πήγαν καλά και η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν αναμένεται να πάρει εξιτήριο τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή.

Εκείνοι που το γνώριζαν την περιπέτεια υγείας του ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος, η Κλέλια Ρένεση, ο Γιάννης Στάνκογλου αλλά και η πρώην σύζυγος του ηθοποιού Κωνσταντίνα Μπεκιάρη. Στο νοσοκομείο είναι μόνο η Δέσποινα και με τους δικούς του ανθρώπους επικοινωνεί τηλεφωνικά.

Στο Πρωινό συνδέθηκαν ζωντανά με τη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα, η οποία ήταν έξω από το ιδιωτικό θεραπευτήριο, που νοσηλεύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω με τις αποκλειστικές πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη.

πηγή:Gossip-tv


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE