Βαφειάς | Εντυπωσιακό το σπίτι του Κασσελάκη – Νομίζαμε ότι μένει μέσα ο Ωνάσης

Share on:

Για το εντυπωσιακό σπίτι της οικογένειας Κασσελάκη στα βόρεια προάστια, το οποίο και ήρθε στη δική του κατοχή πριν από λίγα χρόνια, αλλά και τις πιθανότητες ενασχόλησης του με την πολιτική, μίλησε μεταξύ άλλων ο γνωστός επενδυτής και πλοιοκτήτης Χάρης Βαφειάς.

“Αυτό το σπίτι το είχε φτιάξει ο μπαμπάς του Στέφανου Κασσελάκη που, όταν εγώ ήμουν παιδάκι, το βλέπαμε και νομίζαμε ότι μένει μέσα ο Ωνάσης. Ήταν ένα από τα ωραιότερα σπίτια στην Αθήνα αλλά δεν ξέραμε τότε ποιος ήταν ο Κασσελάκης”, είπε αρχικά μιλώντας στον Alpha.

“Λέγαμε “ποιος είναι αυτός;”, μας έλεγαν “ο Κασσελάκης” και εμείς δεν τον ξέραμε. Άλλαξε δυο χέρια το σπίτι και πριν μερικά χρόνια το πήρα εγώ για επένδυση, όχι για κάτι άλλο”, τόνισε ο επενδυτής του Dragon’s Den.

“Όταν ο πατέρας του Στέφανου Κασσελάκη ξεκίνησε να πουλάει χρώματα ναυτιλιακά, νομίζω πως ήμασταν οι πρώτοι πελάτες του. Τον γιο όμως δεν τον είχα γνωρίσει ποτέ γιατί ήταν τότε παιδάκι”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σε ερώτηση αν σκέφτεται να ιδρύσει κάποιο κόμμα, ανέφερε: “Όχι, δεν θα το έκανα γιατί -όπως βλέπεις- τελευταία όλοι ιδρύουν κι από ένα κόμμα. Κατακερματίζονται έτσι οι δυνάμεις, με αποτέλεσμα τα 2-3 σοβαρά κόμματα που υπάρχουν, να χάνουν ίσως ικανούς ανθρώπους. Αν θες να κατέβεις στην πολιτική, για μένα διαλέγεις ένα από 2-3 κόμματα που υπάρχουν”.

Πηγή: thetoc.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE