UEFA | Αναβάλλεται το ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεπ | “Δεν γίνεται παιχνίδι μ’ ένα νεκρό”

Share on:

Την απόφαση να αναβάλλει τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ έλαβε η UEFA, μετά τη δολοφονία οπαδού της Ένωσης.

Τα θλιβερά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά την επιδρομή 150 χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, είχαν αποτέλεσμα τη δολοφονία ενός 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ και τον τραυματισμών δεκάδων ανθρώπων.

Στη σύσκεψη ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης (8/8), η οποία διεξήχθη σε κλίμα μεγάλης έντασης, αποφασίστηκε από την UEFA η αναβολή της σημερινής αναμέτρησης, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού του Champions League και μένει να γίνει γνωστό πλέον το πότε θα διεξαχθεί.

Από την πλευρά της Ένωσης εξάλλου εκτοξεύτηκαν πυρά εναντίον της κροατικής ομάδας, θεωρώντας την συνυπεύθυνη για το κονβόι των χούλιγκανς της Ντιναμό και τις σκηνές χάους που συνέβησαν έξω από το γήπεδο.

«Αυτή τη στιγμή θεωρούμε αδιανόητο και παρανοϊκό να ξεκινάμε και να συμμετέχουμε σε μια σύσκεψη, στην οποία είναι παρόντες και εκπρόσωποι της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ θρηνούμε την απώλεια της ζωής του οπαδού μας και έχουν συμβεί όσα έγιναν χθες», ειπώθηκε από την πλευρά της ΑΕΚ, που μάλιστα αποχώρησε από τη σύσκεψη.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. συνελλήφθησαν 98 άτομα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό επιπλέον δραστών. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Αστυνομία, υπήρξε συνεργασία των Κροατών οπαδών, οι οποίοι «μαζί με Έλληνες οπαδούς-συνεργούς τους, βρέθηκαν στον Περισσό».


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE