Τρόμος στα Εξάρχεια | Πώς οι δύο Σομαλοί πήγαν να βιάσουν την 36χρονη μέσα στο σπίτι της

Share on:

Σε στέκια Σομαλών στον Άγιο Παντελεήμονα, σε δομές φιλοξενίας “ασυνόδευτων ανηλίκων” και σε άλλες περιοχές του κέντρου της Αθήνας, αναζητούν τα στελέχη της Ασφαλείας, τα ίχνη του 18χρονου άνδρα που κατηγορείται για την απόπειρα βιασμού σε βάρος 36χρονης κομμώτριας στα Εξάρχεια.

Την εμπλοκή του νεαρού, επιβεβαίωσε στις αρχές ο 20χρονος ομοεθνής συνεργός του, που συνελήφθη την περασμένη Κυριακή, 11 ημέρες μετά την επεισοδιακή εισβολή στο σπίτι της γυναίκας. Η 36χρονη, που κατήγγειλε την ληστεία και την απόπειρα βιασμού, είχε αναγνωρίσει το πρόσωπο του ενός δράστη, βλέποντας φωτογραφίες από σεσημασμένους κακοποιούς με παραβατική δραστηριότητα στο κέντρο της Αθήνας.

“Μόνο εγώ θα σε πάρω…”

“Μόνο εγώ θα σε πάρω”, φέρεται να είπε κρατώντας στα χέρια του ένα μαχαίρι, ο ένας από τους δύο ληστές στην 36χρονη, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε η ίδια στις αρχές, λίγες ώρες μετά το συμβάν. Προσπάθησε όπως περιγράφει να μπει κάτω από την κουβέρτα της και όταν εκείνη αντέδρασε, έφυγε και ξεκίνησε να ψάχνει τους χώρους του σπιτιού αναζητώντας χρήματα και αντικείμενα αξίας. Τότε ο δεύτερος δράστης την προσέγγισε και επιχείρησε και εκείνος να ασελγήσει σε βάρος της, τραβώντας την κουβέρτα. Η 36χρονη έβαλε τις φωνές και οι δύο νεαροί, το έβαλαν στα πόδια με τα κλοπιμαία. Κατάφεραν να αφαιρέσουν το χρηματικό ποσό των 1.050 ευρώ, ένα ρολόι χειρός και μια τσάντα που περιείχε τραπεζικές κάρτες, χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο. Κάμερες ασφαλείας είχαν αποτυπώσει λίγο μετά τις 05:20 τα ξημερώματα της 29ης Φεβρουαρίου τους δύο νεαρούς να σκαρφαλώνουν στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας της οδούς Ρεθύμνου και να εισβάλουν στο σπίτι της 36χρονης.

Αγόρασε το κλεμμένο κινητό

Ένα ηλεκτρονικό μήνυμα, μία ημέρα μετά το συμβάν, ενημέρωνε την 36χρονη ότι είχε εντοπιστεί το κλεμμένο κινητό της τηλέφωνο. Ο αποστολέας, ένας 30χρονος άνδρας από το Ιράν, το αγόρασε από κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών στην Ομόνοια, όταν όμως αντιλήφθηκε ότι ήταν κλεμμένο ενημέρωσε την ιδιοκτήτρια και στη συνέχεια το παρέδωσε στο Αστυνομικό Τμήμα.

Την περασμένη Κυριακή, οι αστυνομικοί του Τ.Α. Εξαρχείων και του Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα, εντόπισαν τον 20χρονο κατηγορούμενο στην οδό Μ.Βόδα και μετά από καταδίωξη τον συνέλαβαν. Λίγη ώρα αργότερα, η 36χρονη αναγνώρισε ξανά το πρόσωπο του. Ο 20χρονος Σομαλός, που ήταν σεσημασμένος για ληστείες, είχε συλληφθεί και το παρελθόν, όμως είχε αφεθεί ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα. Μαζί με το συνεργό του, έμεναν σε δομές ως… ασυνόδευτα ανήλικα.

Με πληροφορίες του thetoc


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE