Τριήμερο στο στρατόπεδο για τον Στέφανο Κασσελάκη

Share on:

Τα χακί φόρεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, αφού χθες το απόγευμα παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα για να κάνει τη δεκαπενθήμερη θητεία του.

Έξω από το στρατόπεδο τον περίμεναν φίλοι και συνεργάτες του, ενώ ο ίδιος περνώντας την πύλη δήλωσε ότι «είναι τιμή μου που είμαι εδώ να υπηρετήσω την πατρίδα». Ο κ. Κασσελάκης έφτασε στο Κέντρο Εκπαίδευσης με ένα μαύρο τζιπ και είχε μαζί του ένα σακ βουαγιάζ, μία τροχήλατη βαλίτσα και ένα νεσεσέρ. Αφού πήρε τα πράγματά του από το αυτοκίνητο, χαιρέτησε τον πατέρα του, αλλά και όσους βρίσκονταν έξω από το στρατόπεδο, και ξεκίνησε προς την πύλη, όπου παρέδωσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να εισέλθει. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ίδιο στρατόπεδο είχε υπηρετήσει και ο πατέρας του.

Στο στρατόπεδο το τριήμεροΟ αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει αποφασίσει να περάσει μέσα στο στρατόπεδο το τριήμερο, αν και θα μπορούσε να πάρει άδεια ακόμα και αύριο. Υπενθυμίζεται ότι θα εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ως απόδημος και η στρατιωτική του θητεία θα διαρκέσει 15 μέρες, ενώ αναμένεται να απολυθεί έως τις 5 Απριλίου. Πριν περάσει την πύλη του στρατοπέδου, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε μια βόλτα στην πόλη καθώς έπρεπε να κάνει κάποιες αγορές της τελευταίας στιγμής και μίλησε απευθυνόμενος σε συγκεντρωμένους πολίτες στην κεντρική πλατεία.Τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχθηκε η βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου, η οποία τον συνόδευσε σε μαγαζί με οπτικά για να αγοράσει φακούς επαφής και στο φαρμακείο για να πάρει τα απαραίτητα που θα χρειαστεί μέσα στο στρατόπεδο.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE