Τριαντάφυλλος | Η γυναίκα μου είναι η ηρωίδα

Share on:

Ο Τριαντάφυλλος ή αλλιώς… Ντάφι του Survivor, ήταν καλεσμένος σήμερα Τετάρτη (23/3) στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα το «Πρωινό».

Μεταξύ άλλων, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την οικογένειά του, τη συμμετοχή του στο Survivor αλλά και τα επαγγελματικά του βήματα.

Για το παιχνίδι επιβίωσης στο οποίο συμμετείχε, ο Τριαντάφυλλος είπε: «Στο Survivor μπήκα 91 κιλά και βγήκα 70. Τώρα είμαι 83, κάνω σωστή προπόνηση και ακολουθώ καλή διατροφή. {…}. Είναι η αγάπη του κόσμου τόσο μεγάλη, με είχαν “στο σπίτι τους” 6 μήνες και με έχουν αγαπήσει από τριών ετών παιδάκια μέχρι και εκατό χρονών. Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία για εμένα. Τα λεφτά θα έρθουν και θα ξαναφύγουν…».

Αναφερόμενος στη σύζυγό του τόνισε: «Η σχέση μου με την γυναίκα μου δεν άλλαξε μετά το Survivor. Η Δήμητρα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και μητέρα. Μεγαλώνει πολύ ωραία τον Νικόλα. Για εμένα είναι ηρωίδα. Είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της. Εκείνη δεν ξέρω εάν είναι ακόμη».

«Την πρώτη μέρα που μπήκα στο σπίτι, με περίμενε και η αγκαλιά που μου έδωσε ήταν… πώς να στο πω; Δεν έχω ξανανιώσει ποτέ έτσι στη ζωή μου. Με είχε σφιχτά αγκαλιά 5 λεπτά. Το παιδί νόμιζε ότι τον άφησα, νόμιζε ότι τον εγκατέλειψα. Πήγαμε σε ειδικό. Είναι μικρός, τώρα γίνεται 6 ετών», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος για τον γιο του, εξηγώντας: «Όταν έφυγα του εξήγησα ότι πάω σε μια παραλία εδώ δίπλα, απλά δεν θα μπορώ να έρχομαι».

https://youtu.be/v2Hb-TJVEzU

Πηγή:newsbomb


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE