Τραγωδία στη Δράμα| Του ζήτησε να χωρίσουν και την πυροβόλησε με καραμπίνα

Share on:

Σοκάρει το νέο έγκλημα στη Δράμα που εξελίσσεται άλλη μια φορά σε γυναικοκτονία. Στην περιοχή της Προσοτσάνης ένας 65χρονος άνδρας δολοφόνησε την 60χρονη γυναίκα του χρησιμοποιώντας καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με τον ίδιο τρόπο στο μπάνιο του σπιτιού.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι με δύο ενήλικες κόρες και όπως λέει ο δήμαρχος Προσοτσάνης, Θεόδωρος Αθανασιάδης, «οι πληροφορίες μου λένε πως η γυναίκα του, του είχε ανακοινώσει ότι ήθελε να φύγει σήμερα κιόλας και να χωρίσουν. Εκείνος από ό,τι φαίνεται δεν το άντεξε αυτό και τελικά έκανε ό,τι έκανε».
«ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα του στο σαλόνι και αυτοκτόνησε στο μπάνιο. Είχε μάλιστα αφήσει και τα κλειδιά του σπιτιού απ’ έξω, ώστε να τους βρουν. Όπως όλα δείχνουν δηλαδή, φαίνεται ότι το είχε σχεδιάσει».

Μιλώντας και στο voria.gr, ο δήμαρχος συμπλήρωσε σχετικά: «Το ζευγάρι ήταν μαζί για τουλάχιστον 30 χρόνια και είχε δύο παιδιά, μία κόρη και έναν γιο που υπηρετεί στον στρατό, καθώς και τρία εγγόνια. Πρόσφατα, ωστόσο, η 59χρονη αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τον 64χρονο. Κατά το διάστημα αυτό, η γυναίκα συζούσε με τον εν διαστάσει σύζυγό της, ωστόσο σήμερα είχε πάρει τη μοιραία απόφαση να φύγει από το σπίτι».

Ο δήμαρχος αναφέρει ακόμη ότι το ζευγάρι εντόπισε η μία του κόρη μέσα στο σπίτι. «Μέχρι τις 02:00, δεν ακούστηκε κάτι, όπως αναφέρουν οι γείτονες. Ωστόσο το έγκλημα, φαίνεται ότι συνέβη τα ξημερώματα. Οι ίδιοι οι περίοικοι αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα ή προστριβές. Για τον λόγο αυτό, είναι συγκλονισμένη και όλη η τοπική κοινωνία».

Ο συζυγοκτόνος πήρε τηλέφωνο οικογενειακή φίλη πριν αυτοκτονήσει

Μετά από αρκετές ώρες πήρε τηλέφωνο οικογενειακή τους φίλη στην οποία εξομολογήθηκε τι είχε κάνει, αλλά και ότι σκοπεύει να αυτοκτονήσει, κάτι που έκανε μόλις έκλεισε το τηλέφωνο.

Η γυναίκα αναστατωμένη ειδοποίησε την κόρη του ζευγαριού, η οποία πήγε στο σπίτι όπου βρήκε τους γονείς της νεκρούς.

Μαρτυρίες ανέφεραν ότι το ζευγάρι, το οποίο διατηρούσε ένα μικρό καφέ στην περιοχή, είχε παιδιά και εγγόνια, ενώ βρισκόταν σε διάσταση και είχε πολύ συχνά έντονους καβγάδες.

Η επίσκεψη που σήμαινε πολλά

Σαν κάτι να προμήνυε το κακό που θα ακολουθούσε, ήταν η χθεσινή επίσκεψη στην κόρη του. Πήγε χθες το βράδυ στο σπίτι της κόρης του για να δει εκείνη και τα παιδιά της και την αποχαιρέτησε σαν να γνώριζε αυτό που ερχόταν.

«Η κόρη τους, η Λίνα είναι σοκαρισμένη γιατί είδε και τους δύο γονείς της νεκρούς, σήμερα το πρωί και κάλεσε την αστυνομία. Χτες το βράδυ , λίγες ώρες προτού ο πατέρας της σκοτώσει τη μητέρα της και αυτοκτονήσει, ο 64χρονος την είχε επισκεφτεί στο σπίτι της σαν να ήθελε να την αποχαιρετήσει. Δεν έχουμε καταφέρει να μιλήσουμε μαζί της για να μάθουμε αν είχε μιλήσει για τις άσχημες σκέψεις του γιατί η κοπέλα είναι σοκαρισμένη, δεν μπορεί να το πιστέψει αυτό που έγινε. Ο πατέρας της κάθε πρωί ,πήγαινε και έπαιρνε τα παιδιά της από το σπίτι και τα πήγαινε σχολείο. Η Λίνα, σήμερα το πρωί είδε ότι ο πατέρας της αργούσε να πάρει τα εγγόνια του και πήγε στο πατρικό της, να δει τι συμβαίνει. Τα κλειδιά ήταν πάνω στην πόρτα, άνοιξε και τους είδε νεκρούς» λέει στο protothema.gr φίλος της οικογένειας.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE