«Το Νησί των Μυστικών» στο Θέατρο Φλόκα|Μια εμπνευσμένη παράσταση με ελεύθερη είσοδο για όλους

Share on:

Σε μία εμβληματική τοποθεσία, με τεράστιο ιστορικό και πολιτιστικό βάρος, την Αρχαία Ολυμπία, και συγκεκριμένα στο πανέμορφο Θέατρο Φλόκα, ανεβαίνει τη Δευτέρα 27/6/2022 η Χοροθεατρική Παράσταση «Το Νησί των Μυστικών».

Το σενάριο, τη σκηνοθεσία και την χορογραφία υπογράφει η εξαιρετικά ταλαντούχα και δημιουργική Ζωή Ανδρίτσου και σε αυτή συμμετέχουν συνολικά 275 άτομα, διαφόρων ηλικιών, ξεκινώντας από χορευτές και χορεύτριες ηλικίας μόλις 3 ετών.

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται

Μια παρέα από 4 φίλες φεύγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές! Όταν το καράβι τους ναυαγήσει, βρίσκονται σε μια παραλία, όπου τίποτα δεν μοιάζει όπως πραγματικά είναι.

Σύντομα, συνειδητοποιούν ότι το νησί που τις «έσωσε» κρύβει μυστικά, επικίνδυνα ακόμα και για την ίδια τους τη ζωή.

«Ο λόγος που προσεγγίζω τις παραστάσεις μου με αυτή την ολιστική μεθοδολογία είναι γιατί έτσι μπορούν όλοι, συμμετέχοντες στην παράσταση και θεατές, να ανακαλύψουν την δύναμη της τέχνης στο σύνολό της και να γίνουν μέρος της καλλιτεχνικής έκφρασης» σημειώνει η δημιουργός της παράστασης Ζωή Ανδρίτσου.

Οι χιλιάδες θεατές που κατακλύζουν κάθε χρόνο τις κερκίδες του θεάτρου Φλόκα απολαμβάνουν μία καλλιτεχνική δημιουργία διεθνών προδιαγραφών με εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, και συγκλονιστικές χορογραφίες που καθηλώνουν μικρούς και μεγάλους.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE