Θεσσαλονίκη| Τον απείλησαν με μαχαίρι όταν ζήτησε τα εισιτήρια τους

Share on:

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα σε λεωφορείο της γραμμής 33, συνελήφθησαν χθες βράδυ δύο άνδρες οι οποίοι έβγαλαν μαχαίρι και απείλησαν τους ελεγκτές όταν αυτοί ζήτησαν τα εισιτήρια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ο ελεγκτής πλησίασε τους δύο αλλοδαπούς και τους ζήτησε να ελέγξει τα εισιτήριά τους, τότε ο ένας έσκυψε και έβγαλε ένα μαχαίρι που είχε κρυμμένο στην κάλτσα του. Ο δεύτερος ελεγκτής αντιλήφθηκε αμέσως τι συνέβη και χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του κατάφερε να αρπάξει το αιχμηρό αντικείμενο από τα χέρια του αλλοδαπού. 


Αμέσως κάλεσαν την Άμεση Δράση και το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε. Πρόκειται για δύο 25χρονους από την Συρία. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία οδηγούνται στον εισαγγελέα.


Ένας από τους ελεκτές, λίγα μόλις λεπτά αργότερα, τρομακρατημένος είπε: «του ζήτησα το εισιτήριο του και έβγαλε από την κάλτσα του ένα μαχαίρι με το οποίο μας απείλησε. Ευτυχώς ο συνάδελφος τον αφόπλισε άμεσα και δεν έγινε κανένα κακό».


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE