Θεσσαλονίκη| Στο Ανθρωποκτονιών η υπόθεση του γνωστού γυμναστή

Share on:

Νεκρός βρέθηκε 50χρονος γνωστός γυμναστής, στην Ανατολική Θεσσαλονίκη,το μεσημέρι της Τρίτης.
Ο Γιώργος Παπαναούμ, που διατηρούσε γυμναστήριο στην Θεσσαλονίκη, εντοπίστηκε απαγχονισμένος μέσα στο γυμναστήριο του, επί της οδού Γαμβέττα 47.

Σύμφωνα με πληροφορίες γνωστό πρόσωπο του γυμναστή είδε μια ανησυχητική ανάρτηση του στα social media και επικοινώνησε με την αστυνομία. Οι αρχές όταν έφτασαν στο γυμναστήριο, ήταν ήδη αργά.

Το γυμναστήριο του στην οδό Γαμβέττα 47

To τελευταίο σημείωμα

Όλα τα ίχνη μέχρι στιγμής δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία καθώς δεν υπάρχουν στοιχεία για δολοφονική ενέργεια. Το μήνυμα κατέβηκε γρήγορα μετά από εντολή του Προϊστάμενου της Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Ωστόσο, το σημείωμα φαίνεται να “δείχνει” διάφορα πρόσωπα κατηγορώντας τους για κυκλώματα που εκμεταλλεύονται επιχειρηματίες συνδέοντας τα με την απόφαση του. Λόγω των διαστάσεων λοιπόν που πήρα το θέμα την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Του απέσπασαν σχεδόν μισό εκατομμύριο

Σχετικά με την τελευταία του ανάρτηση, πληροφορίες αναφέρουν πως εξαπατήθηκε από γυναίκα που ήταν ερωτευμένος. Αναλυτικότερα, όπως έλεγε και ο ίδιος στην ανάρτηση του, πιστεύει πως η συγκεκριμένη γυναίκα άνηκε σε ένα κύκλωμα που προέβαινε σε εκβιασμούς επιχειρηματιών, ακόμη και φόνους, καθώς και σε κυκλώματα με εκμετάλλευση ανήλικων κοριτσιών.
Σημείωνε πως την εμπιστευόταν τόσο πολύ που εκείνη κατάφερε να του αποσπάσει όλα του τα χρήματα. Αρχικά, 90.000 ευρώ και στην συνέχεια ακόμη 400.000 ευρώ, με αποτέλεσμα να χάσει όλη του την περιουσία. Μάλιστα, μία ημέρα πριν από τα γενέθλιά του, η συγκεκριμένη γυναίκα εξαφανίστηκε και διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί του.
«Ζητάω συγνώμη από τον Θεό, από τον πνευματικό μου που τον στεναχώρησα και από όλους αυτούς που με αγαπάνε, από όλους τους αθλούμενους», φέρεται να καταλήγει η ανάρτησή του.

Οι δικοί του άνθρωποι τον αποχαιρετούν

Άνθρωποι που τον γνώριζαν χρόνια μιλάνε για έναν πατέρα τριών παιδιών, με πάντα μεγάλο χαμόγελο στα χείλη. Δεν είναι κάνει καμία αναφορά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει.
«Αυτό που έλεγε συνέχεια σε όσους πήγαιναν στο γυμναστήριό του για να γυμναστούν και να τους καθοδηγήσει, ήταν ότι είχε σκοπό πρώτα να γυμνάσει τα χαμόγελα και μετά τα σώματα τον ανθρώπων. Δεν γίνεται να πιστέψουμε ότι έφυγε ο Γιώργος με αυτόν τον τρόπο, όλοι τον αγαπούσαμε», ανέφερε γείτονάς του
Ήδη γνωστοί και φίλοι από χθες το βράδυ αφήνουν έξω από το σημείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή λουλούδια και σημειώματα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουν τη μνήμη του γυμναστή. Πριν από λίγο, στο σημείο έσπευσαν κάποιοι γνωστοί του και άναψαν κεράκια, με τη θλίψη ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους.

Ανάμεσα στα σημειώματα, ξεχωρίζει ένα το οποίο γράφει: “Θα τα πούμε από κοντά. Σ’ ευχαριστώ που ήσουν εσύ”!


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE