Θεσσαλονίκη | Στη ΜΕΘ το 4χρονο κοριτσάκι που το δάγκωσε οχιά 

Share on:

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης διεκομίσθη σήμερα τα ξημερώματα ένα 4χρονο κοριτσάκι που μετά από δάγκωμα οχιάς. Συγκεκριμένα, το κοριτσάκι μεταφέρθηκε από τον Βόλο στο νοσοκομείο Λάρισας και από εκεί στη Θεσσαλονίκη, καθώς κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία του στη ΜΕΘ Παίδων.

Σύμφωνα με το Voria.gr, το κοριτσάκι έφερε δάγκωμα οχιάς στο χέρι και εισήλθε στη ΜΕΘ, χωρίς όμως να διασωληνωθεί. Η 4χρονη βρίσκεται υπό στενή ιατρική παρακολούθηση, ενώ της χορηγήθηκε αντιοφικός ορός και είναι αιμοδυναμικά σταθερή.

Υπενθυμίζεται ότι το παιδί βρισκόταν με τη γιαγιά του στο κοιμητήριο του Ελευθεροχωρίου και έπαιζε, ενώ η ηλικιωμένη καθάριζε το μνήμα συγγενικού της προσώπου. Μέσα από τα χόρτα «ξεπήδησε» ένα φίδι, που διαπιστώθηκε ότι ήταν οχιά, και δάγκωσε τη μικρή στο χέρι, σύμφωνα με το gegonota.news.

Ειδοποιήθηκαν οι γονείς του παιδιού που το μετέφεραν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο του Βόλου. Οι γιατροί του χορήγησαν αντιοφικό ορό και η μικρή παρέμεινε στην Παιδιατρική κλινική του «Αχιλλοπούλειου» για παρακολούθηση.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE