Θεσσαλονίκη | Οπαδοί επιτέθηκαν σ’ έναν νεαρό που έσβηνε γκράφιτι του ΠΑΟΚ | Δυο συλλήψεις 17χρονων η Αστυνομία

Share on:

Ένα ακόμα κρούσμα οπαδικής βίας καταγράφηκε στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει το voria.gr, ομάδα ατόμων επιτέθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε νεαρό που έσβηνε γκράφιτι του ΠΑΟΚ στην περιοχή της Σουρωτής, όπως και σε έναν 26χρονο που επιχείρησε να τους αποτρέψει.

Μετά την κινητοποίηση της υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε αθλητικούς χώρους, της διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και του αστυνομικού τμήματος Θέρμης, οι έρευνες οδήγησαν στη σύλληψη ενός 17χρονου ημεδαπού και ενός 17χρονου Αλβανού.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες πηγές, μετά από αυτό το περιστατικό, σε άλλο σημείο της Σουρωτής, άγνωστος δράστης, παρουσία του 17χρονου Αλβανού συλληφθέντα, επιτέθηκε σε βάρος 19χρονου ημεδαπού, φίλου των παθόντων.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, σωματικές βλάβες από κοινού και απόπειρα σωματικών βλαβών από κοινού.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση των υπολοίπων δραστών.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE