Θεσσαλονίκη | Οπαδικός τρόμος | Ξύλο με τσεκούρια ΠΑΟΚτζήδων και Αρειανών σε μπαρ και στο δρόμο

Share on:

Συναγερμός σήμανε σήμερα το μεσημέρι στην Αστυνομία μετά τη συμπλοκή οπαδών ΠΑΟΚ και Άρη στη Βούλγαρη.

Περίπου 40 οπαδοί στο σύνολό τους συνεπλάκησαν μεταξύ τους στην οδό Βούλγαρη. Άμεσα στο σημείο μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και τα άτομα έγιναν “καπνός”. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ενδελεχείς ελέγχους στη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό των εμπλεκόμενων ατόμων.

Μέχρι αυτήν την ώρα έχουν γίνει τουλάχιστον 10 προσαγωγές ατόμων, οι οποίοι οδηγήθηκαν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και εξετάζεται η συμμετοχή τους στο επεισόδιο.

Συμπλοκές Βούλγαρη και Καραμανλή

Οπαδικό επεισόδιο μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και του Άρη σημειώθηκε πριν από λίγο στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, λίγο μετά τις 15:30, οπαδοί του ΠΑΟΚ που επέστρεφαν με μοτοσικλέτες από το γήπεδο της Μίκρας ήρθαν σε συμπλοκή με τους οπαδούς του Άρη που βρίσκονταν στη συμβολή της οδού Βούλγαρη με τη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Στη θέα των αστυνομικών τα εμπλεκόμενα άτομα αποχώρησαν. Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν ανθρωποκυνηγητό ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση στα στενά της περιοχής.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει τουλάχιστον δύο συλλήψεις και προσαγωγές ατόμων, ενώ έχουν υπάρξει και τραυματισμοί.

Τσεκούρια και μαχαίρια σε μπαρ

Ένα σοβαρότατο επεισόδιο εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με τις πρώτες πληροφορίες να “δείχνουν” οπαδικά κίνητρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στις 05:30 το πρωί στην οδό Λώρη Μαργαρίτη. περίπου 20 άτομα που έφεραν, τσεκούρια, ξύλα και μπουκάλια χτύπησαν τον πορτιέρτη ενός νυχτερινού κέντρου και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα της επίθεσης τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Ιπποκράτειο”, απ’ όπου πήρε εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα.

 

Την προανάκριση της υπόθεσης έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας, καθώς το θύμα που δέχτηκε την επίθεση, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι γνωστός οπαδός του ΠΑΟΚ.

Μέχρι αυτήν την ώρα, δεν έχουν γίνει προσαγωγές ή συλλήψεις υπόπτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κινήσεις τους έχουν καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, είχαν ωστόσο καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

πηγη: Thestival.gr

 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE