Θεσσαλονίκη | Χειροπέδες σε Τούρκο που αναζητούσε η Interpol

Share on:

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας Τούρκος για τον οποίον είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης η Interpol.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο συλληφθείς κατηγορείτε για τρία αδικήματα μεταξύ των οποίων της “συμμετοχής σε συναντήσεις και πορείες, μεταφέροντας όπλα και παρόμοια εργαλεία και κρύβοντας τη ταυτότητα του”.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Πρωινές ώρες της 09-04-2024, εντοπίσθηκε και συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, ο υπήκοος Τουρκίας (επ) ONAL (ον) BARIS του KEMAL, γεν. 1986, διότι σε βάρος του εκκρεμεί «Ερυθρά Αγγελία Διεθνών Αναζητήσεων» της INTERPOL Τουρκίας, για τα αδικήματα

α) της συμμετοχής σε συναντήσεις και πορείες, μεταφέροντας όπλα και παρόμοια εργαλεία και κρύβοντας τη ταυτότητα του,

β) αποτροπή δημόσιου καθήκοντος και

γ) συμμετοχή αόπλων σε παράνομες συγκεντρώσεις και πορείες και μη διάλυση παρά τις προειδοποιήσεις, με συνολική επιβληθείσα ποινή 5 χρόνια και 9 μήνες, πράξεις που τελέστηκαν στην Κωνσταντινούπολη την 01-05-2015.

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ:

Ενημερώθηκε το Γραφείο Εκδόσεων και Δικαστικών Συνδρομών της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης και κατόπιν Εντολής Προσωρινής Σύλληψης της Αντιεισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης, ο καταζητούμενος συνελήφθη 14.30΄ ώρα της σήμερον.

Με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί την 10-04-2024 αρμοδίως στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης. Ενημερώθηκε Προξενική Αρχή.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE