Θεσσαλονίκη| 90χρονος μήνυσε την 89χρονη σύζυγό του για σωματικές βλάβες

Share on:

Σε μήνυση εναντίον της 89χρονης γυναίκας του προέβη ο 90χρονος σύζυγος, καταγγέλλοντας πως εδώ και δέκα χρόνια του ασκεί σωματική βία, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Δεδομένου της διαδικασίας, η αστυνομία έπρεπε να συλλάβει την ηλικιωμένη και να την οδηγήσει στο αστυνομικό τμήμα. Η υπόθεση παραπέμφθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, και η κατηγορούμενη θα δικαστεί για σωματική βλάβη σε βάρος συζύγου και έκθεση.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο μηνυτής, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει το τελευταίο 6μηνο πρόβλημα όρασης, η σύζυγός του τον χτυπάει εδώ και 10 χρόνια σε όλο του το κορμί, με τα χέρια και τα πόδια. Ο ίδιος κατήγγειλε ότι δεν σιτίζεται πλέον όπως πρέπει, καταθέτοντας στους αστυνομικούς ότι «έχω να φάω δύο μέρες». «Καλύτερα να πεθάνω, να ησυχάσω κι εγώ κι αυτή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κατάθεση της γειτόνισσάς

Την καταγγελία επιβεβαίωσε γειτόνισσα του ζεύγους, η οποία εξεταζόμενη από αστυνομικούς δήλωσε πως παρακολουθεί τα όσα διαδραματίζονται και κατά το τελευταίο επεισόδιο που έγινε το απόγευμα του Αγίου Πνεύματος φώναζε την ηλικιωμένη να σταματήσει, αλλά εκείνη – όπως ανέφερε η μάρτυρας- δεν απάντησε και συνέχισε να χτυπάει.

Ο υπέργηρος θα εξεταστεί από ιατροδικαστή και ζήτησε να διωχθεί ποινικά η ηλικιωμένη σύζυγός του. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το ζευγάρι διαμένει στην ανατολική Θεσσαλονίκη κι έχει έναν γιο που ζει στο εξωτερικό.

ValueNews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE