Θείος Κασσελάκη | Όλος ο κόσμος περιμένει τον γάμο του Στέφανου – Με παραδοσιακά προϊόντα το μενού

Share on:

Μετά τον γάμο στη Νέα Υόρκη, Στέφανος Κασσελάκης και Τάιλερ ΜακΜπεθ οργανώνουν γαμήλια τελετή και στην Ελλάδα ύστερα από την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Στη δημοσιότητα δόθηκε και το προσκλητήριο για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπέθ το καλοκαίρι του 2024 στα Χανιά.

Το προσκλητήριο είναι σε ηλεκτρονική μορφή και έχει μοιραστεί σε όλους τους προσκεκλημένους του ζευγαριού στη γαμήλια τελετή που θα γίνει στα Χανιά της Κρήτης, και πιο συγκεκριμένα στο χωριό Σκινές, τον τόπο καταγωγής του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο θείος του Στέφανου Κασσελάκη, Γιάννης Κασσελάκης, μίλησε στο “Κοινωνία Ώρα MEGA” για τον γάμο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τάιλερ ΜακΜπεθ.

“Ο χώρος απέχει 14 χλμ. από τα Χανιά, είναι χώρος μέσα στην φύση και εκεί θα γίνει τραπέζι του στενού οικογενειακού κύκλου και φίλων με επισκέψεις σε βουνό και θάλασσα για να καλύψουμε όλα τα γούστα. Όλος ο κόσμος περιμένει αυτό το γεγονός, ετοιμάζονται οι συγγενείς, σκέφτονται τι δώρο να κάνουν. Πολλοί έρχονται ακάλεστοι, και έτσι γίνεται στο χωριό μας”, είπε αρχικά ο Γιάννης Κασσελάκης.

“Το μενού θα περιλαμβάνει παραδοσιακά προϊόντα αλλά και γεύματα βασισμένα στις απαιτήσεις των επισκεπτών. Δεν έχει έρθει ακόμα το προσκλητήριο σε μένα αλλά θα είμαι παρών. Είστε καλεσμένοι και εσείς, θα χαρούμε να σας δούμε”, συμπλήρωσε.

“Θα έχει και το πιλάφι, θα έχει και τα τσιγαριαστά, θα έχει και τα ξεροτήγανα, ξέρετε, είναι μέσα στο παραδοσιακό κομμάτι, σίγουρα θα έχει και φαγητά γκουρμέ”, είχε αναφέρει χθες ο θείος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή: thetoc.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE