Τελικός MasterChef | Οι ηχηρές επιστροφές και η κόντρα των δύο φιναλίστ

Share on:

H Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας μετά την πρώτη φάση του τελικού του Masterchef που διεξήχθη στην Κρήτη, επιστρέφουν στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής του Star για τη δεύτερη φάση που θα τους οδηγήσει στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης (14/06). Οι δύο φιναλίστ διεκδικούν την κατάκτηση του τίτλου, του τροπαίου και του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Μαρία και Νίκος επιστρέφουν στην κουζίνα του MasterChef, όμως έχουν και… επισκέψεις! Ο Αλέξανδρος, η Μαρία, ο Γιώργος και ο Άγγελος έρχονται και πάλι πίσω στον… «τόπο του εγκλήματος» προκειμένου να βοηθήσουν τους δύο φιναλίστ.

Οι βοηθοί της ομάδας που θα κερδίσει στη δοκιμασία, θα λάβουν από 5.000 ευρώ, όπως αναφέρουν και στο trailer για το επεισόδιο της Δευτέρας (12/06) οι κριτές! Πώς θα χωριστούν οι ομάδες και ποιοι θα φύγουν στο τέλος της ημέρας κατά 5.000 ευρώ πλουσιότεροι;

MasterChef: Έτσι θα αναδειχθεί ο νικητής

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (14/06). Σημειώνεται ότι για ακόμη μια χρονιά, ο νικητής θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση, ωστόσο η Μαρία Μπέη και ο Νίκος Τράκας θα περάσουν πολλές και απαιτητικές δοκιμασίες για να φτάσουν εκεί, καθώς για πρώτη φορά  ο νικητής θα αναδειχθεί μετά από πέντε επεισόδια.

Με πληροφορίες του reader


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE