Ταξίδι έκπληξη Μητσοτάκη στην Χειμάρρα

Share on:

Με αφορμή τις δηλώσεις Ράμα στην αλβανική τηλεόραση, αλλά και την εν Ελλάδι επίσκεψή του, το Big Mouth αναφέρει ότι δεν αποκλείεται ο Μητσοτάκης, μέχρι τις ευρωεκλογέςνα μεταβεί στη Χειμάρρα.

Αξιολογώντας τα φρέσκα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, ο πρωθυπουργός καταλαβαίνει ότι η υποψηφιότητα Μπελέρη συνέβαλε προς την κατεύθυνση της συσπείρωσης του δεξιού κοινού.

Τι αναφέρει το «Big Mouth»

Με αφορμή τις δηλώσεις Ράμα, αλλά και την εν Ελλάδι επίσκεψή του, κάτι μου λέει, χωρίς να έχω συγκεκριμένη πληροφόρηση, άλλωστε είναι γνωστό πλέον, ότι μ’ έχει «κόψει» μέχρι και ο εκπρόσωπος Μαρινάκης, ότι δεν αποκλείεται να δούμε μέχρι τις ευρωεκλογές τον πρόεδρο Μητσοτάκη να «πετάγεται» μέχρι τη Χειμάρρα. Άλλωστε, αξιολογώντας τα φρέσκα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, καταλαβαίνει ότι η υποψηφιότητα Μπελέρη συνέβαλε προς την κατεύθυνση της συσπείρωσης του δεξιού κοινού. Αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει αν ο πρωθυπουργός αποφασίσει να ταξιδέψει μέχρι τη Χειμάρρα. Το ποτάμι της συσπείρωσης θα εξελιχθεί σε χείμαρρο, που θα παρασύρει ακόμη περισσότερο τα ακροδεξιά κομματίδια

Πηγή: parapolitika.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE