Τάκης Καραγκούνιας| Αποχώρηση και επιστροφή στα πάτρια εδάφη

Share on:

Όλα όσα ειπώθηκαν μετά την αποχώρηση του, η πρωτοφανής συμπεριφορά του και ο προβληματισμός της παραγωγής

Υποψήφιοι για αυτή την εβδομάδα στο τηλεοπτικό παιχνίδι επιβείωσης ήταν ο Στάθης Σχίζας, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Σπύρος Μαρτίκας, παίχτης της κόκκινης ομάδας. Αυτός που τελικά έπρεπε να μαζέψει τα πράγματα του και να αποχωρήσει ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, με τις λιγότερες θετικές ψήφους.

O Τάκης έφυγε και πήρε μαζί του φακές και ρύζι

Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε στο επεισόδιο της Κυριακής καθώς ο Τάκης πριν την αποχώρηση του δεν μάζεψε μόνο τα προσωπικά του αντικείμενα. Συγκεκριμένα, λίγο πριν φύγει πέρασε από την καλύβα της ομάδας του και πήρε τις τις προμήθειες του φαγητού που του αναλογούσαν.

Έξαλλοι οι συμπαίκτες του από αυτή την πράξη.

«Πως σου φαίνεται το γεγονός ότι ο Τάκης έχει πάρει μαζί του τις προμήθειες; Δεν μας τις άφησε τις προμήθειες! Τις πήρε και δεν άφησε τίποτα εδώ. Πήρε ωμό ρύζι, πήρε φακή και πήρε και πατάτες. Τα πήρε μόνος του» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ταλάντσεβ απευθυνόμενος στην Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου

«Ο Τάκης έφυγε και δεν άφησε πίσω του τις προμήθειες. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο. Εγώ σίγουρα θα τις είχα αφήσει στους συμπαίκτες μου ότι προηγούμενα και αν είχα με εκείνους. Το θεωρώ μικροπρέπεια γιατί ξέρει πόσο δύσκολα περνάμε εδώ και ότι οι προμήθειες είναι ελάχιστες. Ας μαγειρέψει στην Ελλάδα το ελάχιστο ρυζάκι που έχει πάρει μαζί του» πρόσθεσε η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου μιλώντας στην κάμερα του Survivor 2022.

Προβληματισμένη βρίσκετε και η παραγωγή. Έχει φτάσει, μάλιστα, σε σημείο να σκέφτεται να του επιβάλει μια νέα ποινή, παρότι έχει φύγει από το ριάλιτι, σε μια κίνηση πρωτοφανή για τα δεδομένα του. Το ερώτημα είναι πως ακριβώς θα του επιβληθεί η ποινή από την στιγμή που έχει ήδη αποχωρήσει. Από ότι φαίνεται ο μόνος τρόπος να τον τιμωρήσει, είναι να του αφαιρέσει μέρος των χρημάτων, που έχει κερδίσει στη διάρκεια παραμονής του στο ριάλιτι.

Μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Τάκης Καραγκούνιας ,επέστρεψε στην Ελλάδα και αμέσως μετέβη στην πατρίδα του, το Αίγιο.

Πρώτη του έννοια, ήταν η κόρη του Ραφαηλία, όπου όπως είπε και ο ίδιος ήταν ένας από τους λόγους αποχώρησης του.

Ο υπερήφανος πατέρας ανέβασε το σχετικό στιγμιότυπο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Έχω έρθει για την κόρη μου, την Ραφαηλία μου, όπως και να το πάρει κανείς, είναι ότι καλύτερο έχω στη ζωή μου και αυτό που θέλω είναι να καταφέρω να φτάσω μέχρι το έπαθλο για να έχει ένα καλύτερο μέλλον γιατί εγώ δεν ξέρω αν πατάω. Παίζω με κομμένο δικέφαλο στο χέρι με σμπαραλιασμένο γόνατο για να καταφέρω να κάνω κάτι για το κοριτσάκι μου», είχε πει ο Τάκης Καραγκούνιας στο Survivor.

Η προειδοποίηση του

«Καλησπέρα! Είμαι στο δρόμο για το αεροδρόμιο, σε λίγες ώρες πετάω και επιστρέφω στην όμορφη πατρίδα μας. Όλοι εκεί έξω συντονιστείτε στον ΣΚΑΙ από εβδομάδα για να μάθετε αυτά που πρέπει να μάθετε. Έφυγα σαν Τάκης και γυρίζω σαν Τάκης και θα τα μάθετε όλα. Μιλάμε», είπε ο Τάκης Καραγκούνιας.



Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE