Τα 4 ζώδια που βρίσκουν την ευτυχία σε απροσδόκητο μέρος αυτόν τον Μάρτιο

Share on:

Τα 4 αυτά ζώδια θα βρουν την ευτυχία μέσα στον Μάρτιο με απροσδόκητο τρόπο

Αυτά είναι τα 4 τυχερά ζώδια του μήνα

Ταύρος

Ταύρε, θα βρεις την ευτυχία στην αντιπαράθεση. Όλοι ξέρουμε ότι αισθάνεστε άνετα να είστε πεισματάρηδες, να κλειδώνετε αυτά τα κέρατα και να αρνηθείτε να κουνηθείτε, αλλά θα υπάρχει κάτι σε αυτόν τον αντίπαλο που σας φαίνεται σαν αδελφή ψυχή. Το άλλο μισό με αντίθετες απόψεις.

Η πιο απογοητευτική σας ιδιότητα μπορεί να είναι η άρνησή σας να εξηγήσετε τη συμπεριφορά σας, αλλά αυτή η συνάντηση θα σας αφήσει ανοιχτούς για όλα.  Όταν είστε σε θέση να συζητήσετε σε αυτό το υψηλότερο επίπεδο, ένα μέρος του συναισθήματος θα αφαιρεθεί. Θα δείτε την ομορφιά στο να εστιάσετε στη λογική και να συναντήσετε ισάξιους σε έναν αγωνιστικό χώρο.

Δίδυμοι

Η απροσδόκητη ευτυχία σας προέρχεται από το να πείτε «όχι». Είστε πάντα τόσο απασχολημένοι, εντάσσετε και κάθε τελευταία πρόσκληση στο πρόγραμμά σας, αλλά αυτόν τον μήνα θα προγραμματίσετε την τεμπελιά εκ των προτέρων. Αποκλείοντας ένα καθορισμένο αριθμό ημερών ή ωρών αφιερωμένων στο να μην κάνετε απολύτως τίποτα, θα δίνετε στον εαυτό σας μια δικαιολογία για να πείτε όχι σε αυτό το γεγονός δικτύωσης, στο πάρτι στο οποίο είστε πολύ κουρασμένοι για να πάτε ούτως ή άλλως.

Οι μπαταρίες σας θα μπορούν επιτέλους να επαναφορτιστούν.

Παρθένος

Παρθένε, θα είσαι ο πιο ευτυχισμένος αυτόν τον μήνα. Ξέρω ότι αυτό ακούγεται ιερόσυλο, αλλά πρόκειται να κάνετε (και να απολαύσετε) κάτι ανταγωνιστικό για το καλό. Κάνε έναν αγώνα και μπες τελευταίος. Καθίστε σε ένα τραπέζι μπλάκτζακ μέχρι να σας τελειώσουν τα μετρητά. Απλώς κάντε κάτι στο οποίο δεν πρόκειται να κερδίσετε και απολαύστε την αίσθηση ότι ολοκληρώνετε μια εργασία χωρίς το συντριπτικό βάρος των δικών σας προσδοκιών. Δεν έρχονται τα πάντα στη ζωή με τόσο μεγάλα διακυβεύματα. Δεν θα ζήσετε ούτε θα πεθάνετε κρατώντας το υψηλό σκορ στο φλίπερ. Αλλά θα μπορούσατε απλώς να διασκεδάσετε όσο πιο πολύ είχατε εδώ και λίγο καιρό.

Αιγόκερως

Η ευτυχία σου αυτόν τον μήνα, Αιγόκερε, προέρχεται από τη στιγμιαία ικανοποίηση. Είστε γνωστός για την υπομονή σας, για τον πραγματισμό σας, για την οικονομική σας ευρωστία, αλλά αυτόν τον μήνα θα πάτε… σε full Ariana Grande κατάσταση και το μότο είναι « Το θέλω, το κατάλαβα». Βλέπεις ένα ζευγάρι παπούτσια στο κατάστημα; Ένα νέο βιβλίο στη βιτρίνα; Ένα αστείο καπέλο στο Instagram; Απλώς δείτε πόσο καλό είναι να πείτε «ναι» στον εαυτό σας για μια φορά. Δεν λέω να πάτε να αγοράσετε ένα σπίτι που δεν έχετε ξαναδεί στο Zillow, ή ένα αυτοκίνητο που δεν ξέρετε να οδηγείτε, αλλά αφεθείτε στην ευχαρίστηση να αγοράσετε κάποιο μικρό πράγμα που δεν θα σας σπάσει τα χρήματα.

Απολαύστε τον εαυτό σας με τους καρπούς του κόπου σας. Αυτό το μεροκάματο δεν προορίζεται να πλαισιωθεί και να κρεμαστεί στον τοίχο.

πηγή:enikos.gr 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE