Συνάντηση Μητσοτάκη με Ομπάμα

Share on:

Με τον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών Μπαράκ Ομπάμα ο οποίος επισκέπτεται τη χώρα μας, συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε ανάρτηση του στο twitter στα αγγλικά ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τη χαρά του για την συζήτηση που είχαν σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι και σημείωσε:

«Ήταν μεγάλη χαρά να μιλήσω με τον Μπαράκ Ομπάμα σήμερα στην Αθήνα. Οι αξίες που και οι δύο μοιραζόμαστε και που αντηχούν ίσως λίγο πιο δυνατά εδώ, στον τόπο που γεννήθηκε η Δημοκρατία, ήταν το κοινό νήμα στη συζήτησή μας σχετικά με τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κοινωνίες και οι νέοι μας σήμερα. Ανυπομονώ να τον υποδεχτώ ξανά σύντομα» έγραψε στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Να σημειωθεί ότι το απόγευμα στις 17:30, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί σε συζήτηση στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μεταξύ του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και του Προέδρου του ΙΣΝ Ανδρέα Δρακόπουλου στο πλαίσιο του SNF Nostos Conference, για τους τρόπους ενίσχυσης της δημοκρατίας και τη σημασία στήριξης της επόμενης γενιάς ηγετών.

Πηγή: ΕΡΤ


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE