Συνάντηση Μητσοτάκη με 17 βουλευτές της Ηπείρου, της Πελοποννήσου και της Δ. Ελλάδας

Share on:

Σε προεκλογικό αναβρασμό βρίσκονται τα επιτελεία των κομμάτων. Οι πολιτικοί αρχηγοί περιοδεύουν στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εστιάζει την προεκλογική εκστρατεία στην καθημερινότητα των πολιτών αλλά και στα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κάθε περιφέρεια.

Στο φουλ λειτουργούν οι εκλογικές μηχανές της ΝΔ με τον πρωθυπουργό να συναντάται σήμερα με 17 βουλευτές της ΝΔ από την Ήπειρο, την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα προκειμένου να ακούσει τα τοπικά προβλήματα των περιφερειών που εκπροσωπούν και να συζητήσει μαζί τους για το διακύβευμα των ευρωεκλογών και τις προτεραιότητες της ΝΔ στην προεκλογική μάχη.

Αντίστοιχες ομάδες βουλευτών με γεωγραφική εκπροσώπηση από όλη την Ελλάδα αναμενεται να συναντήσει την Πέμπτη αλλά και τη Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εστιάζει την προεκλογική του στρατηγική στα ζητήματα της καθημερινότητας και την προβολή του κυβερνητικού έργου, εκτιμώντας ότι είναι τα πεδία τα οποία θα κρίνουν και το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Σήμερα, το απόγευμα ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην εκδήλωση του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για το πρόγραμμα «ΑΙΓΙΣ», το οποίο θα ενισχύσει τα μέσα της χώρας για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.

Πηγή: ΕΡΤ


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE