Survivor | Υποψηφία προς αποχώρηση η Άιρα Αντομαϊτίτε

Share on:

Επιτέλους νίκη για του Μπλε στο Survivor μετά από δυο συνεχόμενες ήττες. Αλλά το θέμα στο συμβούλιο δεν ήταν αυτό καθώς ο Αλέξης Παππάς για άλλη μια φορά θέλησε να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των συμπαικτών του, παίρνοντας τον λόγο και προχωρώντας σε έναν απίστευτο μονόλογο.

«Καταρχάς, ξεκινάμε από την προηγούμενη φορά που ακούστηκε από τον James η λέξη underdogs. Δεν θα διαφωνήσω μαζί τους, δεδομένου ότι το πιστεύουν. Αν ξεκινάμε με την προκατάληψη ότι είμαστε αδύναμοι, κανείς δεν θα πιστέψει ότι είμαστε δυνατοί. Αλλά όταν τα πράγματα είναι στο πικ για το πόσο δυνατοί είμαστε, μια μέρα πέφτουμε. Σαν κόκκινη ομάδα θεωρούσαμε σίγουρες τις νίκες μας και οι Μπλε θεωρούσαν ότι θα χάσουν. Και χθες είχαν να υποδείξουν την Μαριλίνα ως επόμενη υποψήφια και άφησαν ανοιχτό ότι σήμερα θα έχαναν. Ψηφίστηκε η Χρύσα με δεδομένο ότι θα βγει η Μαριλίνα; Και αν αύριο κερδίσουν θα είναι πάλι αιφνίδιο; Βλέπω έναν Γιάννη που ήταν αποδοτικός και μετά έκανε μια κάμψη και τώρα ανεβαίνει ξανά. Το ίδιο βλέπουμε και με τον Ρικουνάκη. Αντίστοιχα είδαμε την Ευγενία να φέρνει πόντο ενώ δεν το περιμένουμε. Όταν κερδίζουμε δύο ασυλίες θεωρούμε αυτομάτως ότι θα κερδίσουμε και επαναπαυόμαστε. Και το ίδιο συμβαίνει και με τους Μπλε! Η πραγματικότητα ποια είναι; Όποιος θέλει μπορεί».

Μετά από όλα αυτά οι Διάσημοι οδηγήθηκαν στην κάλπη για να ψηφίσουν τον αδύναμο κρίκο της ομάδας. Η πλειοψηφία έδειξε την Άιρα Αντομαϊτίτε καθώς μπορεί να έφερε νίκες και να έχει ανέβει συνολικά ωστόσο είναι πιο αδύναμη συγκριτικά με Κατερίνα Δαλάκα, Αναστασία Τσέρου, Ασημίνα Χατζηανδρέου και Ιωάννα Τζαβέλα.

Πηγή: skai


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE