Survivor | Ο άγριος καυγάς αναμεσά σε Ασημίνα και Δαλάκα

Share on:

Άγριος καυγάς ξέσπασε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ανάμεσα στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και στην Κατερίνα Δαλάκα.

Οι δύο παίκτριες του γνωστού παιχνιδιού επιβίωσης, από φίλες φαίνεται να έβγαλαν τα μαχαίρια, καθώς άρχισαν να τσακώνονται για τα στατιστικά, παρόλο που η ομάδα τους κατάφερε να κερδίσει και την τρίτη ασυλία για αυτή την εβδομάδα.

Αφορμή του τσακωμού στάθηκε το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες ευνοούνται, επιλέγοντας μόνο αδύναμους αντιπάλους.

«Σήμερα μπροστά σε όλους προσπάθησα να εξηγήσω πώς έχουν τα πράγματα γύρω από μένα. Προσωπικά νιώθω αδικία σε σχέση με το τι ρόλο βαράω εδώ μέσα. Πιο πολύ έχει να κάνει με το πώς ματσαριζόμαστε και με το ποιες πρωτοβουλίες δίνονται σε ποιους. Εγώ πάντα κάνω πίσω και δίνω την ευκαιρία στους άλλους. Δεν γίνεται, όμως, να έχω συνέχεια εγώ το φιλότιμο», επεσήμανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου και συμπλήρωσε: «Θεωρώ ότι είμαι εντάξει απέναντι στην ομάδα μου. Δεν κοιτάζω ούτε το εγώ μου, ούτε τα στατιστικά μου, αλλά από ό,τι φαίνεται κάποιοι τα κοιτάνε. Νιώθω αδικία».

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μετά τα όσα ειπώθηκαν και τις δηλώσεις της Κατερινάς Δαλάκα ανέφερε: «Η Κατερίνα προσωπικά με είπε ψεύτρα, είπε πολύ βαριές κατηγορίες για μένα σήμερα. Το ψεύτρα το κρατάω. Μόνο ψεύτρα δεν είμαι, είμαι ντόμπρα. Δεν ήρθα εδώ με το εγώ μου, θέλω να μείνω στο παιχνίδι για το διάστημα που έχω βάλει εγώ στο μυαλό μου και να επιστρέψω στην οικογένειά μου. Δεν είναι η ζωή μου το Survivor, αλλά κάποιους τους έχει ρουφήξει το παιχνίδι».

πηγή:Newsbeast 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE