Survivor | Αποχώρησε οικειοθελώς ο Χρήστος Βολικάκης

Share on:

«Φωτιά» πήρε το Twitter το βράδυ της Τετάρτης 24/1 με το φανατικό κοινό του Survivor να παρακολουθεί την απίστευτη κόντρα που ξέσπασε και πήρε διαστάσεις εμφυλίου πολέμου, ανάμεσα στους παίκτες της κόκκινης ομάδας.

Οι τηλεθεατές έσπευσαν να σχολιάσουν στο Twitter την απόφαση του Χρήστου Βολικάκη να αποχωρήσει από το ριάλιτι.

Ο ποδηλάτης απασφάλισε και μίλησε σε έντονο ύφος για το παρασκήνιο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Αλέξης Παππάς αναφέρθηκε ανώνυμα σε εκείνον λέγοντας ότι κάποιος ήθελε να τον σπάσει στο ξύλο.

Τότε ο Χρήστος Βολικάκης είπε:

«Τα πρότυπα δεν είστε εσείς!»
«Δεν είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι και μου το λέγανε και τώρα το βλέπω. Είμαι σε μία παρέα που είχα νιώσει ότι είμαι πιο κοντά. Έχω δει τη συμπεριφορά on και off camera. Ο Παππάς με είπε καραγκιοζάκο και με το που άναψε η κάμερα είδα έναν Αλέξη να λέει “με απειλείς;”. Έχω δει τόσα σκηνικά που πνίγομαι.

Την προηγούμενη μέρα από το σκηνικό με τον Σωτήρη είπε ο κύριος Παππάς ότι “θα τον βγάλω τραμπούκο”. Είμαι άνθρωπος, έχω ένα παιδί και δεν μπορώ να τα αντέξω αυτά

Θέλω να αποχωρήσω και θέλω να γίνει σεβαστό από την παραγωγή γιατί είμαι άνθρωπος και έχω ένα παιδί πίσω. Δεν μπορώ να κοιμάμαι στο ίδιο σανίδι με ανθρώπους που θέλουν να με βγάλουν τρελό, κάποιοι με παρότρυναν να φύγω. Δεν ανήκω στην Κόκκινη ομάδα. Θέλω να αποχωρήσω!» είπε ο παίκτης.

«Άκουσα έξω από το συμβούλιο “αφήστε την να εκτεθεί γιατί έχει εκτεθεί με τον πανηγυρισμό της”. Γυναίκα το είπε για μια καλή της φίλη. Μην μου το παίζουν αγνοί. Πλέον δεν κρύβω τίποτα, ο κόσμος βλέπει. Έχω παιδιά και θέλω τα πρότυπα να είναι υγιή. Ελάχιστα άτομα από την κόκκινη ομάδα είναι καλά πρότυπα. Βλέπω στην απέναντι ομάδα πιο αγνά παιδιά και μακάρι να ήμουν στην απέναντι ομάδα να έχω την ησυχία μου» είπε και αποκάλυψε ότι είναι η Ασημίνα.

Πηγή:gossip-tv


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE