Survivor| Έντονο ξέσπασμα από την Βρισηίδα

Share on:

Το κοινό έχει αρχίσει να ανησυχεί για την υγεία της Βρισηίδας καθώς τελευταία έχει όλο και περισσότερα ανεξέλεγκτα ξεσπάσματα. Όλοι αναρωτιούνται αν είναι πάντα τόσο έντονη στις αντιδράσεις της ή αν το παιχνίδι επιβίωσης την έχει επηρεάσει περισσότερο από ότι θα έπρεπε.

Θα είναι λόγω νεύρων για την εξέλιξη του κάποιου αγωνίσματος, θα είναι για κάποιον τσακωμό με τον πρώην της, Σπύρο Μαρτίκα, θα είναι με κάποιον συμπαίκτη, τέλος πάντων, το πολύ αγαπητό στο κοινό κορίτσι αντιδρά κάπως έντονα όταν νιώθει ότι έχει δίκιο.

Στο χθεσινό αγώνισμα, όπου η Βρισηίδα έπαιξε εναντίον της Στέλλας, άρχισε ένα τρομερό ξέσπασμα από την πρώτη. Ενώ οι δύο κοπέλες ήταν πολύ κοντά στην νίκη, τελικά κατάφερε και την πήρε η Στέλλα. Σε αυτό το σημείο η Βρισηίδα άρχισε τις φωνές κατηγορώντας τους κόκκινους ότι φώναζαν από τον πάγκο και για αυτόν τον λόγο έχασε. Προσπαθούσε μέσα από τις φωνές της να εξηγήσει ότι δεν είχε δύναμη, ότι έπρεπε να ξαναφτιάχνει τον σωλήνα για να ρίξει την βολή και πολλά άλλα.

Ακούστηκαν πολλά σχόλια για τα ουρλιαχτά της, ειδικά από την αντίπαλη ομάδα. Το χειρότερο ήταν αυτό του Σπύρου που λέει ότι “σώθηκε” που πλέον δεν είναι μαζί της.
Το αποκορύφωμα ήταν όταν η Βρισηίδα άρχισε να φωνάζει μέχρι και στον Τάλα, ακουμπώντας και ταυτόχρονα σπρώχνοντας περίεργα τον αυχένα του από τα νεύρα της, σκηνικό που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media για την παίχτρια.

Δείτε το σκηνικό μεταξύ Βρισηίδας-Τάλα


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE