Survivor| Αποχώρηση της Βρισηίδα Ανδριώτου

Share on:

Η Βρισηίδα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor. Το 25χρονο μοντέλο της Μπλε ομάδας δεν κατάφερε να κρατηθεί στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ στην 5η της φορά στον τάκο παρόλο που είχε απέναντι της τον «πρωτάρη» Γιώργο Ταλάντσεβ.


Στο Συμβούλιο οι παίκτες των δυο ομάδων έκαναν τις εκτιμήσεις τους για το ποιος θα αποχωρήσει πριν ο Γιώργος Λιανός τους βγάλει από την αγωνία τους και ανακοινώσει πως η Βρισηίδα Ανδριώτου θα πρέπει να πάρει τη δάδα της και να μπει στη βάρκα της επιστροφής, αφήνοντας πίσω της τους συνυποψήφιους… terminator Μαρτίκα και «πρωτάρη» Τάλα, αλλά και μια Ασημίνα Χατζηανδρέου να έχει πλαντάξει στο κλάμα.

Μάρτικας και Βρισηίδα

Βαριές κουβέντες αντάλλαξαν και ο Σπύρος Μαρτίκας με την Βρισηίδα Ανδριώτου, παρότι οι δυο τους έδειξαν να λύνουν τις διαφορές τους μετά το τετ α τετ που είχαν κάτω από το δέντρο τους. Ωστόσο η ανακωχή δεν κράτησε πολύ

«Σαφώς και δεν θα αδικήσω καμία καλή παίκτρια εξυπηρετώντας κανενός τα συμφέροντα και σαφώς δεν θα αδικήσω κανέναν για να εξυπηρετήσω κανενός συμφέρον. Δεν με νοιάζει αν θα μείνει η αν θα αποχωρήσει η Βρισηίδα, πραγματικά», είπε αρχικά ο Σπύρος Μαρτίκας μιλώντας στην κάμερα της παραγωγής.

Από την πλευρά της η Βρισηίδα Ανδριώτου ανέφερε: «Αφού τα βρήκαμε με τον Σπύρο και μου έλεγε, «σε θέλω πολύ και είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί σου, είμαι στεναχωρημένος με όλο αυτό που έγινε και δεν θέλω να τελειώσει ποτέ», στο συμβούλιο του είπα πως είμαι ανοιχτή αν θέλει να με ξαναδιεκδικήσει και να φτιάξουμε και πάλι αυτό το όμορφο που είχαμε. Μετά από πάρα πολύ ώρα, όμως, είπε πως δεν τον νοιάζει αν θα φύγω από το παιχνίδι. Δεν σε νοιάζει; Εντάξει, αγάπη μου! Έκλεισε η πόρτα που είχα ανοικτή να με διεκδικήσεις. Πρώτα απ’ όλα και μόνο που λες ότι δεν σε νοιάζει, εγώ δεν θα φύγω αλλά θα φύγεις εσύ! Ορίστε! Τώρα πας να μου ρίξεις χυλόπιτα και θα σου γυρίσει πίσω. Τι πάει να πει πως δεν σε νοιάζει;».

«Βρισηίδα μου, τελειώνει αυτό το παιχνίδι και θα επιστρέψουμε στις ζωές μας. Εσύ ζεις στη Θεσσαλονίκη, εγώ ζω στην Αθήνα. Τι να πω… Δεν θέλω να πω κάτι… Δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι», της απάντησε ο φαρμακοποιός.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων η ίδια είπε: «Νιώθω περίεργα, η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα καθόλου. Είναι περίεργο το συναίσθημα που θα γυρίσω πίσω στον πραγματικό κόσμο. Στεναχωριέμαι πολύ που θα αφήσω την Ασημίνα μόνη της. Τελείωσε η παύση, γιατί ήταν μια παύση για μένα, αλλά θα πάω στην αγκαλιά της μαμάς μου, που μου έχει λείψει. Θέλω να δω την Ασημίνα να σηκώνει την κούπα, έχει αντέξει τόσα πολλά. Και ο Σπύρος μπορεί να είναι μαζί της. Είναι ο terminator, μας έχει φάει όλους»

Αφού χαιρέτησε τους συμπαίκτες της στην μπλε ομάδα, η Βρισηίδα Ανδριώτου θέλησε να χαιρετήσει και τον Σπύρο Μαρτίκα, λέγοντάς του: «Είναι που θα με περίμενες έξω ρε».

Ο Σπύρος Μαρτίκας αντέδρασε με χαμόγελο, ωστόσο δεν γίνεται κατανοητό τι της απαντάει.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE