Survivor 5| Ποιοι πήραν το εισιτήριο για τον ημιτελικό

Share on:

Το τελευταίο αντίο είπαν οι παίκτες στην παραλία, που τους φιλοξενούσε για 6,5 μήνες. Οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor 5, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, Άρης Σοϊλέδης, Στάθης Σχίζας και Ασημίνα Χατζηανδρέου, διεκδικούν μία θέση στον μεγάλο τελικό και είναι υποψήφιοι για την κατάκτηση του μεγάλου επάθλου.

Οι παίκτες μπήκαν στην βάρκα και αποχαιρέτησαν βουρκωμένοι την παραλία που τους φιλοξένησε όλο αυτό τον καιρό.

Οι νικητές των αγωνισμάτων

Στο πρώτο αγώνισμα, για το ένα από τα δυο εισιτήρια του τελικού, ο παίκτης που έφτασε πρώτος στις 6 νίκες ήταν ο Στάθης Σχίζας, αφήνοντας Άρη, Ασημίνα και Μαίη να παλέψουν μεταξύ τους για τη 2η θέση στο Γαλάτσι.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής έδειξε από την αρχή ότι δεν πρόκειται να χαριστεί στις φίλες του και με σχετική άνεση τις οδήγησε να λύσουν τις διαφορές τους στον τάκο, με το τηλεοπτικό κοινό να αποφασίζει ποια από τις δύο θα βρεθεί ανάμεσα στους δυο άντρες.

Στο τελευταίο Συμβούλιο της χρονιάς του Survivor 5 ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους τέσσερις φιναλίστ πως με το που προσγειωθούν στην Αθήνα το πρώτο πράγμα που θα κάνουν είναι να δουν τις οικογένειες τους, με τους Άρη, Στάθη, Ασημίνα και Μαίη να συγκινούνται μόνο στην ιδέα.

Οι 4 παίκτες ρωτήθηκαν από τον παρουσιαστή ποιος παίκτης τους έχει αφήσει το αποτύπωμα του με σχεδόν όλους να συμφωνούν πως η πιο χαρακτηριστική μορφή του φετινού ριάλιτι ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE