Survivor 2024 | Στα μαχαίρια οι ομάδες

Share on:

Στο επεισοδίου της Δεύτερα βλέπουμε ένταση ανάμεσα στις δυο ομάδες κόκκινους και μπλε να λογομαχούν εξαπολύοντας βαριές εκφράσεις.

Ανέβηκαν οι τόνοι στο Survivor της Δευτέρας, με τις σχέσεις των δύο ομάδων να βρίσκονται στο “κόκκινο” και τις λογομαχίες να δίνουν και να παίρνουν με βαριές εκφράσεις, αλλά και χαρακτηρισμούς.

Αφορμή για την ένταση στους “μπλε”, ήταν η αποκάλυψε του Γιώργου Γκιουλέκα πως είδε τον Σταμάτη Ταλαδιανό με την Ασημίνα Χατζηανδρέου στην τέντα του γιατρού.

Ο Γκιουλέκας υποστήριξε ότι οι δύο παίκτες συνεργάζονται, ακολουθώντας συγκεκριμένο σχέδιο κατά του Τζέιμς Καφετζη.

Μάλιστα, τα πράγματα ξέφυγαν, όταν ο παίκτης των Μπλε είπε προς των συμπαίκτη του: “Τι απατεώνας είσαι τι απατεώνας. Δεν ήσουνα στην τέντα. Χθες με την Ασημίνα ήσουνα, είσαι τρελός; Τέτοιο απατεώνα έχω καιρό να δω. Σας έχω πετύχει και σας έχω δει με τα μάτια μου”.

Σταμάτης και Ασημίνα δεν αποδέχθηκαν στους ισχυρισμούς, απαντώντας πως λέει ψέματα.

Η δεύτερη υποψηφιότητα

Η κόκκινη ομάδα, μετά από μία ακόμα ήττα κλήθηκε να ψηφίσει στο συμβούλιο του νησιού τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση μετά από τηνΈλενα Αμανατίδου.

Μετά από αντιπαράθεση του Τζέιμς Καφετζή με την Μαρία Αντωνά για την απόδοση της τελευταίας στον στίβο μάχης, οι Κόκκινοι την έριξαν στον τάκο.

Έτσι, η Μαρία Αντωνά είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα.

“Είμαι οκ, το δέχομαι από την ομάδα. Οι επιλογές είναι αρκετά περιορισμένες. Πάμε στη μονομαχία” δήλωσε η ίδια.

πηγή:NEWSROOM


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE