Survivor 2024 | Εκτός παιχνιδιού η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Share on:

Οι ανατροπές δεν έχουν τέλος στο Survivor και ένα ακόμη φαβορί βρίσκεται μια ανάσα από την απομάκρυνσή της από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου φαίνεται μία από τις πιο δυνατές παίκτριες θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού.

Οι ανατροπές δεν έχουν τέλος στο Survivor και ένα ακόμη φαβορί βρίσκεται μια ανάσα από την απομάκρυνσή της από το ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα στο τελευταίο αγώνισμα είδαμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου να τραυματίζεται σοβαρά και να αποχωρεί από τον στίβο μάχη με πόνους. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραυματισμός της είναι σοβαρός και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Σύμφωνα πληροφορίες η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει υποστεί κάταγμα στο πόδι και θα πρέπει να αναρρώσει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως θα χρειαστεί 1 μήνα τουλάχιστον να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο γιατρός θα αποφασίσει αν θα αποχωρήσει οριστικά από το Survivor 2024.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα αργήσει να επιστρέψει στους στίβους μάχης.

Η ίδια μίλησε σε συμπαίκτες της όταν γύρισε από τον γιατρό και αποκάλυψε πως της είπε ότι έχει ρογμή στο γόνατο και πως η κατάσταση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον της στο ριάλιτι επιβίωσης.

πηγή:gossip


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE