Survivor| Υποψήφιοι προς αποχώρηση Μαρτίκας και Μπάρτζης- “Εμφύλιος” πόλεμος στους μπλε

Share on:

Από ήττα σε ήττα πάνε οι Μπλε στο Survivor και αυτό φαίνεται πως, πλέον, έχει αρχίσει να προκαλεί αναταράξεις στην ομάδα που μέχρι πρότινως έμοιαζε τρομερά δεμένη. Αυτή η εικόνα επαναλήφθηκε και στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα αφού η νέα ήττα έφερε ξανά γκρίνια. Μετά την πρώτη υποψηφιότητα της Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία εξέφρασε τα παράπονά της για τους λόγους που ψηφίζεται συνεχώς, στον τάκο την ακολούθησαν ο Σπύρος Μαρτίκας κι ο Νίκος Μπάρτζης. Αυτό το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει έντονος καβγάς στο Συμβούλιο του νησιού.

Η Ρία Κολοβού μετάτο τέλος του αγώνα δήλωσε πώς δεν είναι καλά ψυχολογικά λόγω του ότι η ομάδα δεν πιστεύει τις γυναίκες. Ωστόσο, καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης χρησιμοποιούσε αρκετά συχνά την αντωνυμία «εγώ», με τον Νίκο Μπάρτζη να το επισημαίνει συνεχώς.

Μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, η Ρία Κολοβού στράφηκε εναντίον του Νίκου Μπάρτζη για το γεγονός πως σχολιάσει τα πάντα και δεν αντέχουν αυτήν την κατάσταση. Από την άλλη κι ο Τάκης Καραγκούνιας έριξε τα καρφιά του για τον Σπύρο Μαρτίκα κι έκανε λόγο για δημιουργία εντυπώσεων γιατί, όπως ανέφερε, όσα λέει δεν στέκουν. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Τάκης τα έβαλε με τον Σπύρο Μαρτίκα τονίζοντας πώς δημιουργεί συνεχώς εντυπώσεις με τα λεγόμενά του. «Προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις για κάποιους παίκτες γιατί αν βγει υποψήφιος να βγουν άλλοι παίκτες υποψήφιοι μαζί του και να είναι αδύναμοι», τόνισε ο Τάκης. Γενικά οι Μπλε είναι μια… ωραία ατμόσφαιρα και αυτό βγαίνει προς τα έξω.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE