Survivor| Αυτή είναι η υπό αποχώρηση τετράδα για αυτή την εβδομάδα

Share on:

Δεν είναι συνηθισμένοι να κερδίζουν στο Survivor All Star οι Μπλε και έτσι η κάθε τους νίκη αποκτά ιδιαίτερη αξία. Αυτό έγινε και στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης. Μετά από ένα νέο σερί ηττών που έκαναν οι Μπλε είχαν ήδη υποδείξει τρεις παίκτες προς αποχώρηση. Ο τέταρτος, ωστόσο, ήταν από την ομάδα των Κόκκινων οι οποίοι έχασαν στο αγώνισμα ασυλίας. Μετά από την ψηφοφορία υποψήφιος προς αποχώρηση (μαζί με τον Κρις, τον Ασημακόπουλο και τη Μελίνα) είναι ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος τόνισε πως η απόφαση είναι σεβαστή, με τα δικά τους κριτήρια, και ο κόσμος θα είναι αυτός που θα αποφασίσει.

Πριν από αυτό, ωστόσο, στο συμβούλιο, υπήρξε μια ακόμα κόντρα ανάμεσα στο Νίκο Μπάρτζη και τη Μελίνα με τον πρώτο να την αποκαλεί εμμέσως πλην σαφώς άχρηστη για την ομάδα της δεδομένου ότι κάθεται συνεχώς στον πάγκο και δεν μπορεί να βοηθήσει με την ελπίδα να σπείρει τη διχόνοια στους αντιπάλους.

«Και εμένα από εντολή γιατρού ήταν να μην παίζω απλά αισθανόμουν ότι δεν μπορώ να βοηθήσω και ήμουν άχρηστος να κάθομαι και να κοιτάω και να βλέπω τα άλλα παιδιά να σκοτώνονται» είπε μπροστά στον Γιώργο Λιανό αφήνοντας τις αιχμές του.Με τη σειρά της η Μελίνα του απάντησε πως συνεχώς βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου και δεν είναι βάρος σε κανέναν αφού ούτε καν προμήθειες καταναλώνει.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE