Super League playoffs | Αρνητικό σερί ΑΕΚ και λευκή ισοπαλία στους Ζωσιμάδες

Share on:

Σημειώνοντας ήττα από τον Άρη στην 4η αγωνιστική των playoffs για το πρωτάθλημα της Super League η ΑΕΚ έφτασε τις έξι φετινές ήττες εντός έδρας καταρρίπτοντας το αρνητικό ρεκόρ που είχε κάνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς 2012-2013 στην οποία είχε υποβιβασθεί. Να σημειωθεί ότι το ρεκόρ της χρονιάς εκείνης ήταν οι πέντε ήττες και τις είχε ισοφαρίσει την περασμένη χρονιά.

Στην πλειοψηφία του αγώνα ο Άρης είχε καταφέρει να εκμεταλλευτεί την κακή αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ που παρατηρείται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ιδίως μετά την έναρξη του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος. Άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Πάλμα στο 20ο λεπτό έπειτα από κακή εκτίμηση του Τσιντώτα. Η ΑΕΚ κατάφερε να ισοφαρίσει με εξαιρετικό σουτ του Λάζαρου Ρότα έξω από την μεγάλη περιοχή. Το τελικό 1-2 σημείωσε ο Σάσα 58ο λεπτό έπειτα από αλλεπάλληλα λάθη της άμυνας της ΑΕΚ.

Το αποτέλεσμα αυτό εκτοξεύει τον Άρη στην Τρίτη θέση του πρωταθλήματος και αφήνει την ΑΕΚ στην πέμπτη θέση με τις ελπίδες της για πρόκριση στην Ευρώπη να φαντάζει όλο και πιο δύσκολη.

ΠΑΣ Γιάννενα-Παναθηναϊκός 0-0

Ισόπαλος και χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε ο αγώνας της 4ης αγωνιστικής μεταξύ τους ΠΑΣ Γιάννενα και του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να διαμαρτύρονται έντονα για την διαιτησία του Ούγγρου διαιτητή  Ίστβαν Βαντ.

Η απόφαση που εξόργισε ιδιαίτερα τους φίλους του Τριφυλλιού ήταν η απευθείας κόκκινη που έδωσε ο Ούγγρος στον Χουανκάρ έπειτα από αμφίβολο μαρκάρισμα. Με την απόφασή του αυτή, ο Χουανκάρ χάνει τον ερχόμενο αγώνα με τον Ολυμπιακό. Επιπλέον αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός πως η απόφαση του Ούγγρου παρέμεινε ως έχει και μετά τον έλεγχο του VAR.

Με την απώλεια του τρίποντου ο Παναθηναϊκός  κατέληξε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος εκτός Ευρωπαϊκών εισιτηρίων και 2 βαθμούς πίσω από τον τρίτο Άρη, έχοντας δύσκολο έργο για τη συνέχεια.

ΠΗΓΗ: Value News.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE