Super League | ΠΑΟ- ΠΑΟΚ | Τα φώτα φωτίζουν δυνατά τον… Φώτη και τον Ντεσπόντο

Share on:

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ σήμερα στην 7η αγωνιστική της Super League και τα φώτα φωτίζουν δυνατόν το… Φώτη. Τον Φώτη Ιωαννίδη του Παναθηναϊκού, που είναι σε εξαιρετική κατάσταση, μπήκε αλλαγή κόντρα στον Αστέρα, πέτυχε δυο γκολ και το ένα από 40 μέτρα. Αυτός (μαζί με τον Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ), αναμένεται να κλέψει το focus του ντέρμπι  στην «Λεωφόρο» απόψε, το οποίο θα σφυρίξει ο Πορτογάλος Μαρτίνς, διαιτητής Α’ κατηγορίας UEFA. Ο Ιωαννίδης που μέρα με τη μέρα βελτιώνεται και, πλέον, θεωρείται ως το βαρόμετρο στην απόδοση και τα αποτελέσματα του Παναθηναϊκού.

Και σημαντικός για την εθνική ομάδα της χώρας, φυσικά, αν και οι εκλεκτοί του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως ο Φορτούνης ας πούμε, δεν καλούνται, χωρίς πειστικές απαντήσεις. Απέναντί του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ο Ιωαννίδης θα βρει ένα παλικαράκι 20 ετών, τον Γιάννη Κωνσταντέλια, ελπίδα της εθνικής για δέκα χρόνια. Αν κι αυτός περιέπεσε σε δυσμένεια από τον ομοσπονδιακό Γουστάβο Πογιέτ… Οι δυο τους, «Ντέλιας και «Φωτάρα» όπως και γενικά ο Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι εγγύηση ποιότητας.

Η ΑΕΚ ίδρωσε να νικήσει 2-1 τον Ατρόμητο στην «ΟΠΑΠ Arena – Αγιά Σοφιά», με τους Περιστεριώτες να έχουν φοβερά παράπονα για την διαιτησία του Παπαδόπουλου και του VARista Παπαπέτρου. Ακύρωσαν κανονικό γκολ και δεν έδωσαν χέρι του Ζίνι στο νικητήριο της ΑΕΚ, όπως υποστηρίζουν.

Η Ένωση έχει δύσκολη αποστολή με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Το ίδιο κι ο Ολυμπιακός που πάει στα Γιάννινα να παίξει με τον πάντα επικίνδυνο ΠΑΣ. Στο «Πανθεσσαλικό» ο Βόλος έπρεπε να παίξει με τον σούπερ φορμαρισμένο Πανσερραϊκό, αλλά το ματς αναβλήθηκε λόγω της Θεομηνίας στην θεσσαλική πόλη. Στα άλλα δυο παιχνίδια, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άστέρα και ο Άρης την Κηφισιά. Το πλήρες πρόγραμμα αύριο, Κυριακή:  Λαμία – Παναιτωλικός (15:00 Cosmote TV), Βόλος – Πανσερραϊκός (αναβλήθηκε), Άρης – Κηφισιά (17:30 NOVA), Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:30 Cosmote TV)., ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός (20:30 NOVA). Δευτέρα: Ατρόμητος – Αστέρας Τρ. (18:00 NOVA), ΟΦΗ – ΑΕΚ (20:00 Cosmote TV).

Βαθμολογία

(6 αγ.)

Ολυμπιακός 16

ΠΑΟΚ 13

Παναθηναϊκός (5) 12

ΑΕΚ (5) 11

Πανσερραϊκός 9

ΟΦΗ 9

Αστέρας Τρ. 7

Αρης 7

Λαμία 6

ΠΑΣ Γιάννινα 5

Κηφισιά 5

Παναιτωλικός (5) 3

Ατρόμητος (5) 2

Βόλος 2


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE