Super League 1 | Επικίνδυνο weekend για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Share on:

Τρεις αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία της κανονικής περιόδου της Super League 1 και η σημερινή 24η αγωνιστική είναι ένα Σαββατοκύριακο πιθανόν χωρίς σύννεφα για τους τέσσερις «μεγάλους». Ντέρμπι δεν υπάρχει. Ίσως, όμως, για τους δυο δικέφαλους, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, το weekend στην επαρχία να μην είναι και τόσο εύκολο.

Η πρωτοπόρος ΑΕΚ πάει να παίξει στην φετ6ινή έκπληξη του πρωταθλήματος την Λαμία, που μάλλον δεν θα έχει στην διάθεσή της τον πρώτο της σκόρερ Καρλίτος κι αυτό αδαιρεί έναν βαθμό δυσκολίας από την Ένωση. Ο ΠΑΟΚ, ισόβαθμος του Παναθηναϊκού στην 2η θέση της βαθμολογίας, ταξιδεύει στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό, με ανάμικτα συναισθήματα.

Στα τέσσερα τελευταία ματς έχει εντός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ 1-1 ισοφαρίζοντας στο 89’, ήττα 1-0 από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για το κύπελλο, συντριβή 4-1 από τον Ολυμπιακό στο κύπελλο και αποκλεισμός στο κύπελλο στα πέναλτι. Κρατάει, ωστόσο, ότι προηγήθηκε 2-0 στην «Λεωφόρο» και δέχτηκε γκολ στην τελευταία ανάσα του ματς.

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Κηφισιά στην «Λεωφόρο» με την ψυχολογία στα ύψη και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα, απλά θα περιμένει να χάσουν βαθμοί ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός, επίσης με ανεβασμένη ψυχολογία θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίτης.

Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν την Φερεντσβάρος 1-0 και στην Βουδαπέστη προχτές Πέμπτη και προκρίθηκαν στους «16» του Conference League. ο δε νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Βάσκος Χοσέ Λουλίς Μεντιλίμπαρ μετά το αποτέλεσμα αυτό εδραιώθηκε στην συνείδηση των «ερυθρόλευκων» οπαδών ως ο μέγας αναμορφωτής. Όλα τα άλλα ματς επίσης παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Ο ΠΑΣ Γιάννινα παίζει πολλά με τον ΟΦΗ στους «Ζωσιμάδες» κι ο Πανσερραϊκός με τον Ατρόμητο επίσης. Ο Άρης υποδέχεται τον Βόλο.

Το πλήρες πρόγραμμα σήμερα Σάββατο: Λαμία – ΑΕΚ (19:00 Cosmote TV), Πανσερραϊκός – Ατρόμητος (19:30 NOVA). Αύριο, Κυριακή: ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ (16:30 NOVA), Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ (17:00 Cosmote TV), Ολυμπιακός – Αστέρας Τρ. (18:00 Cosmote TV), Άρης – Βόλος (19:30 NOVA), Παναθηναϊκός – Κηφισιά (20:00 NOVA).

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(23 αγ.)

ΑΕΚ 52

ΠΑΟΚ 51

Παναθηναϊκός 51

Ολυμπιακός 47

Άρης 38

Λαμία 34

Αστέρας Τρ. 30

ΟΦΗ 23

Πανσερραϊκός 23

Ατρόμητος 23

Παναιτωλικός 19

Βόλος 17

ΠΑΣ Γιάννινα 13

Κηφισιά 16

  • Ο Ολυμπιακός έχει έναν μηδενισμό κι αφαίρεση ενός βαθμού.
  • ΠΗΓΗ: political.gr

 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE