Super League 1 | έχει ντέρμπι σήμερα, Ολυμπιακός – Άρης |Με Ιρακινοσουηδό διαιτητή

Share on:

Η ΑΕΚ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο στην «Λεωφόρο», κατάφερε να νικήσει 2-1 τον Παναθηναϊκό έστω κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ και, πλέον, όλοι οι «μεγάλοι» μαζεύτηκαν γύρω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ναι μεν ο Παναθηναϊκός απέχει τέσσερις βαθμούς και η ΑΕΚ πέντε, αλλά και οι δυο τους έχουν ένα ματς λιγότερο. Η Ένωση με τον Παναιτωλικό στην «ΟΠΑΠ Arena – Αγιά Σοφιά» και ο Παναθηναϊκός στο «Απόστολος Νικολαϊδης» με τον Ατρόμητο. Η Super League 1 συνεχίζεται σήμερα και αύριο με πλήρη αγωνιστική με το παιχνίδι που ξεχωρίσει να είναι αυτό στο «Καραϊσκάκης» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρη. Με Ιρακινοσουηδό διαιτητή τον Αλ Χακίμι

Το απόλυτο έχουν στην έδρα τους οι «ερυθρόλευκοι», τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Ο Άρης, που ξαναβρίσκει ζωή μετά τον ερχομό του Άκη Μάντζιου στον πάγκο, έχει στερήσει πολλούς βαθμούς από τον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια, όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε άριστες σχέσεις με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Δεν τις έχουν, πια. Έχει κι αυτό το ενδιαφέρον του για το σημερινό παιχνίδι. Επί της ουσίας, ο Ολυμπιακός είναι το δεύτερο δύσκολο παιχνίδι που δίνει στην σεζόν, μετά απ αυτό με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια, όπου απέσπασε ισοπαλία 1-1.

Ο Παναθηναϊκός, που μετά την μεγαλειώδη εμφάνιση και νίκη 2-0 επί της Βιγιαρεάλ στους ομίλους του Europa League, ηττήθηκε από την ΑΕΚ, έχει δύσκολη αποστολή με τον Αστέρα στην Τρίπολη και οι δυσκολίες του δεν σταματούν εκεί. Μετά υποδέχεται τον ΠΑΟΚ και τέλος, πάει στο Ισραήλ για το ματς με την Μακάμπι Χάιφα.

Η ΑΕΚ, μετά το νικηφόρο 3-2 επί τη Μπράιτον στην Αγγλία και το 2-1 επί του Παναθηναϊκού, έχει την ευκαιρία για να ξεκουράσει παίκτες στο ματς με τον Ατρόμητο στην «ΟΠΑΠ Arena – Αγιά Σοφιά». Όπως και ο ΠΑΟΚ που φιλοξενεί τον Βόλο. Σίγουρα από τα πιο ενδιαφέρονται παιχνίδια είναι αυτό μεταξύ της Κηφισιάς με την Λαμία. Το πλήρες πρόγραμμα: Σήμερα: Παναιτωλικός – ΟΦΗ (16:00 Cosmote TV), Κηφισιά – Λαμία (18:00 NOVA), Ολυμπιακός – Άρης (20:30 Cosmote TV), ΠΑΟΚ – Βόλος (20:30 NOVA). Αύριο, Πέμπτη: Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (17:30 Cosmote TV), Αστέρας Τρ. – Παναθηναϊκός (20:30 NOVA), ΑΕΚ – Ατρόμητος (21:00 Cosmote TV)

Βαθμολογία: ( 5 αγ.)

Ολυμπιακός 13

ΠΑΟΚ 10

Παναθηναϊκός (4) 9

ΑΕΚ (4) 8

ΟΦΗ 8

Άρης 7

Αστέρας Τρ. 7

Πανσερραϊκός 6

ΠΑΣ Γιάννινα 5

Λαμία 5

Κηφισιά 4

Βόλος 2

Παναιτωλικός (4) 2

Ατρόμητος (4) 2.

 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE