Στον Ηλεκτρικό με ρόπαλα οι Κροάτες χούλιγκαν | Έρχονται οπαδοί της Μαρσειγ και της Λιβόρνο στην Ελλάδα (vid) 

Share on:

Βίντεο που έρχονται στη δημοσιότητα μέσω των social media αποκαλύπτουν τον τρόπο που μετακινήθηκαν οι περίπου 200 χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου έκαναν καταδρομική επίθεση, με αποτέλεσμα ένας 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ να τραυματιστεί θανάσιμα.

Παρά την απαγόρευση μετακίνησης για τον αγώνα με την ΑΕΚ, οι χούλιγκαν της Ντιναμό βρέθηκαν στη χώρα μας ενόψει του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο γήπεδο ΟΠΑΠ Arena, έφτασαν οδικώς στην Ελλάδα και κατευθύνθηκαν προς την Αθήνα σε αυτοκινητοπομπή.

Στην εθνική οδό οι Κροάτες εντοπίστηκαν από την Ασφάλεια και τέθηκαν υπό διακριτική παρακολούθηση, όμως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φαίνεται πως έδρασαν βάσει οργανωμένου σχεδίου, γιατί φτάνοντας στην Αττική Οδό τα αυτοκίνητα σκορπίστηκαν και μεγάλος αριθμός κατευθύνθηκε στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ειρήνη.

Εκεί, οι Κροάτες συναντήθηκαν με οπαδούς του Παναθηναϊκού και μαζί επιβιβάστηκαν στο τρένο και κατέβηκαν στον σταθμό Πευκάκια, από όπου κινήθηκαν με τα πόδια προς τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες ώρες από τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια, από Κροάτες χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, και υπάρχουν πληροφορίες ότι επίκειται άφιξη οπαδών από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν πληροφορίες -που δεν έχουν επιβεβαιωθεί- ότι θα φτάσουν στην Ελλάδα -άγνωστο πότε- οπαδοί της Μαρσέιγ αλλά και της Λιβόρνο.

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ είναι «αδελφοποιημένοι» με αυτούς της ΑΕΚ και η ομάδα τους αντιμετωπίζει αύριο στη Λεωφόρο τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Από την πλευρά τους, και οι οπαδοί της Λιβόρνο έχουν στενές σχέσεις με τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Πηγή: iapopsi.gr iefimerida.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE