Στο σκληρό πυρήνα των Αλβανικών συμμοριών οι δράστες της αιματηρής συμπλοκής στο Γκάζι

Share on:

Γνώριμοι των Αρχών είναι οι δράστες των πυροβολισμών σε βάρος των τριών Κρητικών στο Γκάζι. Το βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στη δημοσιότητα προκαλεί φρίκη, ενώ οι τραυματίες συνεχίζουν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

Μέσω της ανάλυσης των στοιχείων και του οπτικού υλικού που έχει στην κατοχή της η Δίωξη Εκβιαστών επιχειρεί να βρει το τζιπ των δραστών, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως είναι ενοικιασμένο, αλλά και να φτάσει στον εντοπισμό των δυο πιστολέρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν άνθρωποι της νύχτας, πιθανότατα αλλοδαποί και γνώριμοι στις Αρχές. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους και έχει δώσει σήμα στους συνοριακούς σταθμούς για την περίπτωση που επιχειρήσουν να διαφύγουν στο εξωτερικό.“Όταν γενικεύτηκε η σύρραξη έβγαλε ένα πιστόλι παλάμης και άρχισε να πυροβολεί στα πρόσωπα, πρέπει να πέσανε τέσσερις πυροβολισμοί, χθες με κάλεσε ένας φίλος, θείος των παιδιών, του είπα δώσε μου το τηλέφωνο να μιλήσω γιατί είναι περίεργο όλο αυτό για μία παρεξήγηση να βγάζει ο άλλος πιστόλι στον δρόμο. Θα τους βρούμε αυτούς” τόνισε ο πρόεδρος των Αστυνομικών, Υπαλλήλων, Γιώργος Καλιακμάνης.Η κοινωνία στα Μάλια είναι παγωμένη καθώς τα παιδιά έφυγαν αργά το βράδυ της Παρασκευής για να διασκεδάσουν για τον γάμο του φίλου τους στις 29/12 και τελικά κατέληξαν οι τρεις στο νοσοκομείο.Σταθερή αλλά κρίσιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση του 34χρονου τραυματία που υποβλήθηκε χθες σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Ο ασθενής νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ της νευροχειρουργικης κλινικής. Όπως συμβαίνει σε όλες τις επεμβάσεις αυτού του τύπου, οι γιατροί αναφέρουν πως είναι κρίσιμα τα πρώτα 24ωρα.Σοβαρή αλλά χωρίς να απειλείται η ζωή τους κρίνεται η κατάσταση των άλλων δύο τραυματιών. Πρόκειται για τον αδελφό του χειρουργημενου και έναν φίλο τους. Νοσηλεύονται σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και παρακολουθούνται από τους γιατρούς. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματα τους αντιμετωπίζονται συντηρητικά και δεν έχουν υποβληθεί μέχρι στιγμής σε επέμβαση.

ertnews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE