Στο Ρέθυμνο σήμερα Τσίπρας και Ανδρουλάκης 

Share on:

Εβδομάδα έντονης προεκλογικής κινητικότητας ξεκινά από σήμερα στην Κρήτη, όπου θα βρεθούν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, αλλά και ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης, ενόψει των εκλογών της 25ς Ιουνίου.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, τελικώς θα έρθει το απόγευμα στην Κρήτη και θα ξεκινήσει την περιοδεία του, αντί των Χανίων – όπως είχε αρχικώς ανακοινωθεί – από τα Ζωνιανά και τα Ανώγεια. Θα παραμείνει στο νησί μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης και αύριο, Τρίτη, το βράδυ, θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Ηράκλειο με θέμα: “Τουρισμός και Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα”.

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα:

Δευτέρα 12 Ιουνίου

19:00 Περιοδεία στα Ζωνιανά

20:00 Επίσκεψη στα Ανώγεια και απεύθυνση στους πολίτες (πλατεία Μεϊντάνι)


Τρίτη 13 Ιουνίου

10:30 Σύσκεψη με την Αντιπεριφερειάρχη και Δημάρχους Νομού Ρεθύμνου (Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου)

11:30 Περιοδεία στην αγορά του Ρεθύμνου και απεύθυνση στους πολίτες (πλατεία Τεσσάρων Μαρτύρων, εκλογικό περίπτερο ΣΥΡΙΖΑ)

14:00 Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης (Κτήριο Αρχιεπισκοπής Κρήτης – Ηράκλειο)

20:00 Εκδήλωση για τη Μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και τον Τουρισμό (Αίθριο του Πολιτιστικού κέντρου Ηρακλείου). Εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα θα μιλήσουν η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η Κατερίνα Νοτοπούλου και ο Χάρης Μαμουλάκης.

Τετάρτη 14 Ιουνίου

10:00 Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και συνάντηση με νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό

10:45 Περιοδεία στην αγορά της Ιεράπετρας και συνομιλία με πολίτες (Καφέ Απέριττο)

11:15 Επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φοίνικας (Μακρύς Γιαλός)

12:30 Περιοδεία στον παραλιακό πεζόδρομο της Σητείας και απεύθυνση στους πολίτες (Άγνωστος Στρατιώτης- Πλατεία Σητείας)

Στο Ρέθυμνο σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης θα βρεθεί σήμερα το απόγευμα στο Ρέθυμνο, όπου στις 20:00 θα μιλήσει στον Δημοτικό Κήπο. Τον προεκλογικό του αγώνα θα κλείσει, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, από το Ηράκλειο και αυτή τη φορά. Η τελευταία προεκλογική ομιλία του έχει προγραμματιστεί στις 23 Ιουνίου, ημέρα υψηλού συμβολισμού, καθώς συμπληρώνονται 27 χρόνια από τον θάνατο του ιδρυτή του κόμματος Ανδρέα Παπανδρέου.

Στο Ηράκλειο αύριο ο Γιάνης Βαρουφάκης

Αύριο, Τρίτη 13 Ιουνίου, στο Ηράκλειο, εκτός από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., θα βρεθεί και ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης. Μαζί με στελέχη του κόμματος και συγκεκριμένα με τους Κλέωνα Γρηγοριάδη, Μαρία Απατζίδη, Νάντια Βαλαβάνη και Μάριο Διονέλλη θα βρεθεί στις 9 το βράδυ μπροστά από το Δημαρχείο Ηρακλείου, όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση – συζήτηση με τους πολίτες.

Πηγή: ΕΡΤ


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE