Στην Αθήνα ο Φατίχ Τερίμ | «Ήρθα να κάνω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή»

Share on:

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (27/12) ο Φατίχ Τερίμ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, αντικαθιστώντας τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο 70χρονος προπονητής έχει συμφωνήσει να καθίσει στον πάγκο του «τριφυλλιού» μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο Τούρκος τεχνικός, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του, τόνισε ότι δεν χρειάστηκε να σκεφτεί πολύ για να αποδεχθεί την πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου και πως ήρθε για να κάνει τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή.

«Ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολύ καιρό να πάρει το πρωτάθλημα. Εγώ όπου και αν πηγαίνω, πηγαίνω για να κερδίζω. Οι υπογραφές μου δεν είναι μόνο στο χαρτί αλλά και από την καρδιά μου. Θα έχω αυτή την συμπεριφορά για το πρωτάθλημα. Ήρθα να κάνω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή. Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τεσσάρων ομάδων. Οι αντίπαλοι είναι ποιοτικοί. Τους σέβομαι.

Εμάς σαν Παναθηναϊκός μας λείπει το πρωτάθλημα, μας λείπει η Ευρώπη, οπότε οι στόχοι είναι πολύ ανοιχτοί. Είχαμε μια τέτοια συζήτηση με τον πρόεδρο πάνω σε αυτό. Με τον πρόεδρο είχαμε μιλήσει για έξι μήνες αλλά καταλήξαμε για 1.5 χρόνο συνεργασίας» ήταν τα πρώτα λόγια του Φατίχ Τερίμ.

Με πληροφορίες του gazzeta


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE