Στα Λευκά η Βόρεια Ελλάδα | Πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα

Share on:

Στα λευκά έχουν ντυθεί πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, την ώρα που η κακοκαιρία που πλήττει την χώρα “δείχνει” τα δόντια της.

Στην Εύβοια χωρίς ρεύμα έχει μείνει η δημοτική ενότητα Ελυμνίων του Δήμου Μαντουδίου λίμνης Αγίας Άννας, καθώς συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ φτιάχνουν την κολώνα της ΔΕΗ που έριξε πεύκο το οποίο έπεσε επάνω σε αυτήν.

Η περιοχή, σύμφωνα με το evima, πλήττεται από έντονη βροχόπτωση η οποία έχει ως αποτέλεσμα να φουσκώσει ο ποταμός Κηρέας.

Κυκλοφοριακά προβλήματα, λόγω χιονιού και παγετού, έχουν προκληθεί σε σημεία του ορεινού οδικού δικτύου στη Μακεδονία λόγω της χιονόπτωσης.

Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων πραγματοποιείται η κίνηση σε οδικά σημεία των Περιφερειών Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Ειδικότερα, στην Κεντρική Μακεδονία, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στα εξής οδικά σημεία:

από το 19 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίουαπό το 7 χιλιόμετρο της δημοτικού οδού Νάουσας – Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίουαπό το 6 χιλιόμετρο της δημοτικού οδού Νάουσας – Χιονοδρομικό Κέντρο 3/5 Πηγαδίωνστο 4 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Καστανερής – Λιβαδίων

από το 10 χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Άρνισσας – Χιονοδρομικό Κέντρο Βόραςστην Επαρχιακή οδό Γρεβενών-Σαμαρίνας, από το 12ο χλμ. έως το 54ο χλμ.στην Επαρχιακή οδό Γρεβενών-Χ/Κ Βασιλίτσας, από το 12ο χλμ. έως το 50ο χλμ.στην Επαρχιακή οδό Γρεβενών-Ζιάκα-Περιβολίου, από το 12ο χλμ. έως το 45ο χλμ.στην Επαρχιακή οδό Γρεβενών-Κρανιάς, από το 10ο χλμ. έως το 35ο χλμ.στην Επαρχιακή Οδό Καστοριάς-Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 18ο χλμ. έως το 28ο χλμ.στην Επαρχιακή Οδό Καστοριάς – Αμυνταίου (Κλεισούρα), από το 26ο χλμ. έως το 32,6ο χλμ.στην Εθνική Οδό Κοζάνης – Ιωαννίνων, από 97ο χλμ. έως το 113,5ο χλμ., καθώς και σε όλο το ορεινό επαρχιακό και ορεινό δημοτικό δίκτυο του Δήμου Καστοριάς.στην Επαρχιακή Οδό Καστοριάς- Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης), από το 38ο χλμ. έως το 48ο χλμ., καθώς και σε όλο το ορεινό επαρχιακό οδικό δίκτυο του Δήμου Νεστορίου.στην Eπαρχιακή Oδό από Μελάνθιο έως Καστανόφυτο, από Αμμουδάρα έως Άγιο Ηλία, από Λάγκα έως Βράχο, καθώς και σε όλο το ορεινό οδικό δίκτυο του Δήμου Άργους Ορεστικού.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE