Στα δικαστήρια Σακίρα και Πικέ |Δεν την αφήνει να πάρει τα παιδιά στις ΗΠΑ

Share on:

Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα υπό άσχημες συνθήκες φαίνεται να μπαίνει ένα τέλος στην σχέση της Σακίρας με τον Πικέ.
Η Σακίρα φαίνεται να σκέφτεται να επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, θέτοντας το ερώτημα με ποιόν θα μείνουν τα παιδιά και ποιος θα έχει την επιμέλεια.
Ειδικότερα, αφού το ζευγάρι δεν αποφάσισε ποτέ να παντρευτεί, τώρα το δικαστήριο καλείται να αποφασίσει τα δικαιώματα με τους δύο γιούς τους, Milan και Sasha.


Ο Πικέ αρνήθηκε να υπογράψει τα έγγραφα με τα οποία η Shakira δικαιούται να πάρει τα δύο της παιδιά μαζί της στο Μαϊάμι στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για δύο μήνες. Η απόφαση της τραγουδίστριας να προβεί σε κάτι τόσο δραστικό για την καθημερινότητά της ήταν τα τερατώδη μηνύματα που βρέθηκαν έξω ακριβώς από το σπίτι της οικογένειας στη Βαρκελώνη ενώ η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει το άτομο που βανδάλισε το σπίτι.
Επιπλέον τα ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ανησυχίες του Πικέ ότι σε περίπτωση που οι γιοι του απομακρυνθούν για μεγάλο διάστημα από εκείνον μπορεί οι σχέσεις τους με τους παππούδες να αλλάξουν μιας και αυτοί μένουν δίπλα στο σπίτι του ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE