Σπορ και θέαμα στη Μύκονο | Οι διακοπές του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και της Ivana Knöll

Share on:

Σπορ και θέαμα στη Μύκονο, με νέα παπαρατσικά ενσταντανέ από την παραμονή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μετά της 52χρονης συζύγου του Ελένα Σέγκερ και των δύο γιων τους, τον 16χρονο Μαξιμίλιαν και τον 15χρονο Βίνσεντ, στο νησί των ανέμων!

Ο 41χρονος Σουηδός ποδοσφαιριστής, που πριν από μερικές εβδομάδες είχε ανακοινώσει ότι αποσύρεται οριστικά από τα γήπεδα, δεν μπορoύσε χωρίς μια μπάλα ούτε και στα κοσμικά beach bars, μια και όλο κλότσαγε το τόπι μαζί με τα παιδιά του, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας!

Οταν όμως τον χτύπαγε ο καυτός ήλιος στο κεφάλι, την άραζε στις ξαπλώστρες, με τους γύρω rich and famous λουομένους να «σκανάρουν» τα εντυπωσιακά τατουάζ που κάλυπταν την πλάτη του!

Στα χέρια μας έφτασαν, όμως, και νέα στιγμιότυπα από τις ανέμελες διακοπές της πρώην Μις Κροατία Ivana Knöll, που έγινε γνωστή με την πληθωρική παρουσία της στα γήπεδα του Κατάρ για το Μουντιάλ, η οποία, όπως γράφτηκε και στην «Espresso», δεν αναστάτωσε μόνο τις παραλίες με το μπικίνι της στα χρώματα της εμφάνισης της Εθνικής Κροατίας αλλά και τα κλαμπ, μια και διασκέδασε με την ψυχή της στο πάρτι που έγινε με dj Hall of Famer του NBA τον Shaquille O’Neal, ο οποίος πλέον κάνει καριέρα πίσω από τα decks ως dj Diesel!

Η πρώην Μις Κροατία Ivana Knöll

Σαν να μην έφταναν οι ζέστες που λούζουν τους Mykonians όταν δεν δροσίζονται από τα κλιματιστικά στα δωμάτια των πολυτελών καταλυμάτων όπου διαμένουν, τη θερμοκρασία εκτόξευσε κι άλλο στον κοσμοπολίτικο προορισμό η σεξοβόμβα φίλη της Κάιλι Τζένερ, Τζορντίν Γουντς, που -κατά την προσφιλή συνήθεια των celebrities- με το που πάτησε το πόδι της, άρχισε να αναρτά στο Instagram φωτογραφίες της με μικροσκοπικό μπικίνι! H 25χρονη, που είναι μοντέλο και τραγουδίστρια και έγινε διάσημη στις ΗΠΑ από το reality της Τζένερ «Life of Kylie», βρίσκεται στο νησί των ανέμων μαζί με τον 27χρονο σύντροφό της Καρλ Αντονι Τάουνς, ο οποίος παίζει στην ομάδα του NBA Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Ζουζουνιές του Καρλ Αντονι Τάουνς με την Τζορντίν Γουντς

Το ζευγάρι δεν έχασε την ευκαιρία να βγάλει selfie αγκαλιασμένο σε νυχτερινή έξοδο, ενώ την επόμενη ημέρα ο Τάουνς ανέλαβε τον ρόλο του φωτογράφου. Απαθανάτισε την «καυτή» σύντροφό του μέσα στη θάλασσα με μπικίνι, που δεν άφηνε πολλά στη φαντασία.


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE