Σούπερ ματς στην Super League 1 | Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, Άρης – ΑΕΚ, Λαμία – Παναθηναϊκός

Share on:

Με διαφορετικά συναισθήματα θα κατέβουν αύριο Κυριακή στο «Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ για την σπουδαιότερη αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στα πέναλτι 3-2 εις βάρος της Φενέρμπαχτσε μέσα στην Κωνσταντινούπολη, κανονικός αγώνας 1-0 για τους Τούρκους, πρώτο ματς στο Φάληρο 3-2. Ο ΠΑΟΚ, επίσης στο Conference League, ηττήθηκε 2-0 από την Κλαμπ Μπριζ στην φλεγόμενη Τούμπα και αποχαιρέτησε την διοργάνωση.

Μπορεί να υστερεί ψυχολογικά ο δικέφαλος του βορρά, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από ένα εξαντλητικό 120 λεπτο στην Πόλη και την ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι. Και καθόλου ύπνο την Πέμπτη το βράδι. Πρωινό Παρασκευής αφίχθησαν στο αεροδρόμιο, αποθεώθηκαν από χιλιάδες λαού (περισσότερο ο Τζολάκης που απέκρουσε τρία πέναλτι των Τούρκων), που απαίτησε το ευρωπαϊκό. «Φτάσε εκεί που δεν μπορείς» οι κουβέντες του Καζαντζάκη.

Επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακό στον ημιτελικό, η Άστον Βίλα. Εννοείται ότι το ματς έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον και το «Καραϊσκάκης» θα είναι τίγκα. Θα το σφυρίξει ο Πορτογάλος Νογκέιρα, από το δεύτερο ράφι της UEFA. Στα άλλα δυο ματς των πλει οφ η πρωτοπόρος ΑΕΚ θα παίξει με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη με διαιτητή τον Βεργέτη και ο Παναθηναϊκός στην Λαμία με ρέφερι τον Ευαγγέλου.

Για τα πλέι άουτ όλα τα παιχνίδια είναι ένα – κι ένα, καθότι οι ομάδες που κινδυνεύουν με υποβιβασμό, αντιμετωπίζουν τις βαθμολογικά αδιάφορες.  Το πλήρες πρόγραμμα:  Πανσερραϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα (15:00 nova), Λαμία – Παναθηναϊκός (17:00 Cosmote TV), Άρης – ΑΕΚ (19:30 nova), Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (20:30 Cosmote TV)

Βαθμολογία πλέι οφ

(31 αγ.)

ΑΕΚ 69 70-29

Παναθηναϊκός 68 74-27

ΠΑΟΚ 67 74-27

Ολυμπιακός 63 67-29

Άρης 48 43-37

Λαμία 34 39-62

* ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο

 

 

 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE