Σωτήρης Λαμάι | Μιλάει για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο γιος του και τις δυσκολίες που πέρασε

Share on:

Survivor 2024: Μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή του και μία άγνωστη πτυχή της ζωής του μοιράστηκε απόψε (29/1) ο Σωτήρης Λαμάι με τους τηλεθεατές. 

Ο νέος παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης άρχισε να μιλάει για τη ζωή του αποκαλύπτοντας τις δύσκολες στιγμές που βίωσε από όταν ήταν παιδί.

Όπως αποκάλυψε, ο Σωτήρης Λαμάι ήρθε από την Αλβανία όπου γεννήθηκε το ’90 και μάλιστα πέρασε τα σύνορα περπατώντας. Μεγάλωσε στην Ελλάδα και από νωρίς άρχισε να δουλεύει για να στηρίξει την πολυμελή οικογένειά του αφού οι γονείς του έχουν ακόμα πέντε παιδιά.

Ο 38χρονος επιχειρηματίας αναφέρθηκε στις εποχές που δούλευε οικοδομή μαζί με τον αδελφό του, τονίζοντας πως ήταν ιδιαίτερα επίπονη εκείνη η εποχή.

Μέχρι που έφτασε στη ζωή που δημιούργησε με τη σύζυγό του, αποκτώντας τον γιο τους Άγγελο ο οποίος είναι 6 1/2 χρονών.

Ο Σωτήρης Λαμάι, μην καταφέρνοντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του μίλησε για το πρόβλημα υγείας που έχει ο μικρός και για το οποίο, όπως είπε, παλεύει μέχρι σήμερα. Ο Σωτήρης κλαίγοντας είπε ότι δούλευε εκείνη την εποχή ακόμα και είκοσι ώρα, προκειμένου να μη λείψει τίποτα στην οικογένειά του αλλά και να καταφέρει να δει τον γιο του να ξεπερνάει το πρόβλημά του.

πηγή:gossip-tv


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE