Σοκ στην ΑΕΚ | Νοκ άουτ και ο Μουκουντί με Μπράιτον

Share on:

Σοκ στην ΑΕΚ με τον Μουκουντί να διακομίζεται στο Ιατρικό Κέντρο με λοίμωξη για την οποία κρίθηκε πως καλό είναι να κάνει πιο ειδικές εξετάσεις
Σοκ στην ΑΕΚ με τον βασικό κεντρικό αμυντικό, Αρόλντ Μουκουντί. Πριν από λίγο αποφασίστηκε να κάνει εισαγωγή στο Ιατρικό Κέντρο και ο παίκτης αναμένεται να μεταβεί στο νοσοκομείο σε καμιά ώρα.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο Μουκουντί έχει παρουσιάσει συμπτώματα με διάρροια κυρίως, από το Σάββατο κι αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (1-1) έχοντας υποβληθεί σε αγωγή. Ωστόσο, δυστυχώς, για την ΑΕΚ συνεχίζει να ταλαιπωρείται.

Ο παίκτης έκανε μεγάλη προσπάθεια για να δώσει το παρών στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Δεν έχει κριθεί ακόμη πως χρειάζεται νοσηλεία ένα «άλφα» χρονικό διάστημα. Αυτή την στιγμή μπαίνει γιατί χρειάζεται πολύς χρόνος για τις εξετάσεις και δεν είναι δυνατόν ο παίκτης να είναι εκτός νοσοκομείου όλο αυτό το διάστημα και να πηγαινοέρχεται ή να πηγαίνει.

Κατανοεί κανείς πως μετά τον τραυματισμό του Βίντα και μία πιθανή ως φαίνεται απουσία του Μουκουντί, η ΑΕΚ πάει στο Μπράιτον για το πιο δύσκολο ματς της χρονιάς με τον Σίμο Μήτογλου μοναδικό στόπερ και θα επιστρατευτεί κάποια λύση ανάγκης, πιθανώς ένας εκ των Χατζισαφί ή Σιμάνσκι.

 

 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE