Snik| Εξι τραυματίες από το άγριο ξύλο με μπουνιές και κλωτσιές στο live του στην Κατερίνη

Share on:

Σε ρίνκ μετατράπηκε γνωστό κέντρο στην Κατερίνη, όπου τραγουδούσε ο Snik το βράδυ της Τετάρτης (31/8) και σημειώθηκαν άγρια επεισόδια. Ξαφνικά, όπως φαίνεται και στα βίντεο από τη συμπλοκή που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τα αίματα άναψαν. Για αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής λόγο, ενώ τραγουδούσε ο Snik, υπήρξε ένταση μεταξύ των θαμώνων του μαγαζιού, ενώ όταν ο γνωστός τράπερ πήδηξε από τη σκηνή, τα πράγματα ξέφυγαν, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο 6 τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, σε αυτό διακομίστηκαν με ασθενοφόρο έξι τραυματίες από την συμπλοκή στο κλαμπ με τον Snik, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Οπως έγινε γνωστό, οι 4 από τους 6 τραυματίες, αμέσως μόλις τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έφυγαν για τις οικίες τους, ενώ δύο άτομα -μεταξύ των οποίων και μία ανήλικη- παρέμειναν για περαιτέρω νοσηλεία.

Διαβάστε επίσης:

https://valuenews.gr/2022/09/snik-%ce%b1%cf%80%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%85%cf%84%ce%bf-%ce%be%cf%8d%ce%bb%ce%bf-%cf%83%ce%b5-live-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%bd%ce%b7-%cf%80%ce%ae%ce%b4.html

Valuenews.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE