Σκληρή απάντηση Ρωμανού σε Κασσελάκη για τα περί «υπουργών δολοφόνων»

Share on:

Σάλο προκάλεσε δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη ότι συγκαλύπτουν υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομιλώντας με κατοίκους της Ηγουμενίτσας, είπε σε κάποιον εξ αυτών που του είπε ότι θέλουμε πατριώτες, από λόγια έχουμε χορτάσει. «Πατριδοκάπηλοι υπάρχουν πολλοί» είπε αρχικά ο κ. Κασσελάκης για να προσθέσει: «Και άλλοι που το παίζουν πατριώτες και θρησκευόμενοι, συγκαλύπτουν εγκλήματα, κυριολεκτικά εγκλήματα. Πάνε και φιλάνε χέρια το Πάσχα, αλλά συγκαλύπτουν και ψηφίζουν υπουργούς που σκοτώνουν παιδιά».

Απάντηση του Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Ρωμανού για τις δηλώσεις Κασσελάκη

Μετά το χθεσινό ρεσιτάλ χυδαιότητας του κ. Κασσελάκη, η κα Κεχαγιά προσπάθησε σήμερα να μαζέψει τα ασυμμάζευτα αντιμετωπίζοντας τους πολίτες ως ιθαγενείς και υποστηρίζοντας ότι οι δηλώσεις που ο ίδιος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανήρτησε στα social media «παρερμηνεύθηκαν»…
Την ίδια ώρα ο κ. Βασιλειάδης και άλλα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ διαχωρίζουν τη θέση τους από τις «παρερμηνευμένες» αναρτήσεις του Προέδρου τους, ουσιαστικά αδειάζοντάς τον, προς τιμήν τους!
Ωστόσο, ο κ. Κουρουμπλής βγήκε και δήλωσε ευθαρσώς ότι συμφωνεί με τον κ. Κασσελάκη για τους «υπουργούς – δολοφόνους»!
Φυσικά, δεν προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση καθώς είναι ο ίδιος που είχε αποκαλέσει παλαιότερα την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, κυβέρνηση δολοφόνων.
Τότε, βέβαια, είχε διαγραφεί από την ηγεσία του κόμματός του. Σήμερα απλώς ακολουθεί τη γραμμή της νέας ηγεσίας.
Αυτή είναι η κατάντια της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Πηγή: iefimerida.gr


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE