Σήμερα | ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Οι χαμένοι, χάνονται…

Share on:

Το πρωτάθλημα της Super League 1 ξαναμπαίνει στις ράγες με τρομερές μονομαχίες τόσο στα πλέι οφ, όσο και στα πλέι άουτ, που μπορεί να κρίνουν πολλά, μπορεί και τα πάντα στην υπόθεση του τίτλου, της εξόδους στην Ευρώπη, αλλά και τον υποβιβασμό. Πρώτα απ όλα στην «ΟΠΑΠ Arena – Αγιά Σοφιά», η πρωτοπόρος ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό, από τον οποίο απέχει πέντε βαθμούς.

Αν τον νικήσει, πιθανόν και να τον βγάλει εκτός τροχιάς τίτλου. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, η ΠΑΕ έβγαλε ανακοίνωση ότι πρέπει ν’ απομονωθεί ο κάθε ταραξίας γιατί το πειθαρχικό πλαίσιο έχει αυστηροποιηθεί. Θα το σφυρίξει ο Σλοβένος Ματέι Γιούνγκ που δεν είναι elite διαιτητής της UEFA. Στα πλέι οφ πριν από τέσσερα χρόνια ο Γιούνγκ είχε γράψει στο Φύλλο Αγώνα ότι δέχτηκε φραστική επίθεση στο ημίχρονο από τον Δ. Μελισσανίδη. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είχε τιμωρηθεί ένα μήνα εκτός γηπέδων.

Στην «Λεωφόρο», ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ με την ισοπαλία να μην συμφέρει κανέναν, ειδικά τους «πράσινους» που απέχουν τρεις βαθμούς από την ΑΕΚ και έναν από τον δικέφαλο του βορρά. Το παιχνίδι θα σφυρίξει ο άσημος Δανός διαιτητής Ρέντερ. Κατά τα άλλα, ο Σουηδός αρχιδιαιτητής Φρόιντφελντ που παρακολούθησε σεμινάρια διαιτησίας στην Πορτογαλία την περασμένη εβδομάδα, ήρθε σε συμφωνία με άλλους συναδέλφους του και έκλεισε elite διαιτητές. Στο τρίτο ματς των πλέι οφ, ο Άρης θα υποδεχτεί την Λαμία.

Κυριακή:  Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (18:00 Cosmote TV), Άρης – Λαμία (20:30 nova), ΑΕΚ – Ολυμπιακός 20:30 (Cosmote TV).

 

Βαθμολογία

(Πλέι οφ 27 αγ.)

ΑΕΚ 64:25 62

ΠΑΟΚ 66:22 60

Παναθηναϊκός 65:22 59

Ολυμπιακός 59:27 57

Άρης 40:29 45

Λαμία 35:48 34

 

 

 

 


Share on:

Τελευταία Νέα

Σχετικά Άρθρα

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE